Вергов ударил Диана Димитрова заради заплахи и изнудване

https://hotarena.net/laifstail/vergov-udaril-diana-dimitrova-zaradi-zaplahi-i-iznudvane HotArena.net
Вергов ударил Диана Димитрова заради заплахи и изнудване

Звездата на Народния театър Юлиан Вергов, за когото се твърди, че е пребил колежката си Диана Димитрова преди повече от пет години на снимачната площадка на лекарската сага „Откраднат живот“, е бил изнудван, разкриват източници на „Галерия“.

Обиди, обвинения и заплахи от страна на художничката са провокирали артиста, който в момента на ярост е употребил физическа сила. Както стана ясно по-рано, между Вергов и Димитрова действително е имало нещо повече от колегиални отношения и приятелство.

Двамата са имали любовна авантюра,

която е била известна на част от колегите им. Има твърдения, че брюнетката първа е посегнала, а той не е главната причина за скандала. Преди да се стигне до сблъсъка, Диана, която и в миналото се е намесвала като трети човек и е разваляла иначе стабилни отношения, е заплашвала Вергов, изтъквайки, че ще разкаже на любимата му за случило се помежду им, като историята ще стигне и до ушите на вече порасналата им дъщеря.

\"Всичко си има предели. Тя определено не  го познава“, коментира близък до артистите.

Факт за това, че Димитрова си направи пиар, изтъквайки дълго време, че е била жертва, без адекватно до посочи ден, час, място и най-вече виновник, накара както приятелите на изкуството да ѝ обърнат гръб, така и много от колегите, които така и не разбраха какво иска да покаже с действията си тя.

7 Коментара

Истината

преди 1 година

Попринцип каквото и да е станало между двама души , никой няма право да докосва другия! Ако ще да те заплашва, да ти крещи, да те убижда… можеш да викнеш полиция, мажеш да си пуснеш жалба, можеш да си изкараш ограничителна заповед , можеш да прекратиш контакт с този човек и да го изхвърлиш от живота си НО НЯМАШ ПРАВО ДА УДРЯШ И БИЕШ! Никакви причини и никакви условия не оправдават физическо нападение и насилие. Точка.

Коментирай

субективната истина

преди 1 година

Факт, на 100% съм съгласна. Но мога да си представя, че когато някой намеси детето ти и целенасочено те провокира ще паднат една или две бариери

Коментирай

...........

преди 1 година

Факт,че Вергов е употребил физическа агресия показва само какъв слабак е.Факт е също,че с ''любимата''му нямат брак въпреки,че имат вече пораснала дъщеря.Показва,че бяга от отговорност,чук и беж,и ...ерген.Това и дъщеря му и любимата му трябва да са го разбрали след толкова години.

Коментирай

Аха

преди 1 година

Добре бе, аз не мога да разбера … Вергов Кото изневерява на жена си и си бърка по дупките с разни шунди , вместо да е у дома при жена си и детето си, е Ок и няма проблем … когато обаче му се каже, ме ще стане достояние пред жена му и щерка му, какви ги върши… става проблем. Ааа.Аха. Еми Вергов дръж си чучура у гащите и го давай само на женаси като искаш да ти е мирна главата. Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Коментирай

Холивудска драматуггия на съсипана кариера

преди 1 година

В селското изпълнение на световно безизвестната, зажадняла за слава Дияна и оня крокодил пияндур Вергов.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Като ти паднат една,две батерии удари с юмрук стената да ти мине,не човек.А ''детето''му е голямо и първа приятелка с разкрепостената Ваня Щерева на възраст да и бъде майка.Това не притеснява ли родителите и?

Коментирай

tesla

преди 1 година

Zashto mladata krasavitsa prebivash eiii ,i kak te zaplashi tova krehko momice ,alkoholik -i BOG niama da ti prosti !!! Vsichko ste ti se varne ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.