Виктория Петрова закрепи връзката си с Красен Кралев с почивка! Опитва се да го дразни с мним флирт с колега

2410
23 Юли 2018, 13:07


Виктория Петрова и Красен Кралев изкараха тридневна почивка в баровския комплекс „Слънчев ден“. Министърът и журналистката демонстрираха безоблачна близост, при това броени месеци след като официално туриха край на връзката си, узна HotArena.

 

Курортистите бяха впечатлени от двойката, която през цялото време се държеше за ръка и си гукаше интимно. Вики и Красен изглеждаха като прясно влюбени, което доведе до съмнението, че любовната афера на синеоката красавица с оператор от Би Ти Ви в последно време е имала за цел единствено да накара Кралев да ревнува. Явно планът на хитрата лисица е проработил и тя отново топли министерската постеля, писа „Таблоид“.

 

Двамата са заедно от момента, в който Кралев стана министър. Запознаха се покрай интервю, което се е провело в сградата на БТВ, където Виктория работи. Красен обзаведе общия им дом по последен писък на модата, а за водещата на новините даваше от пиле мляко. През пролетта двамата уж се разделиха окончателно, а Петрова започна нова връзка с човек от техническия екип на медиата.

 

Да ама нещата много бързо се промениха и Красен и Виктория изглеждат супер щастливи и влюбени.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таблоуикенд
преди 11 месеца
0
За под 24 часа пускате два материала на тема как Виктория Петрова не се е разделила с Красен Кралев и са ходили на почивка. Занимавате ни с тази така жизнено важна тема, въпреки че този уикенд Виктория беше и на екрана. Вариантите са няколко: а) Като четете и преписвате от Уикенд и Таблоид не мислите грам. То не че и те много мислят, но това е друга тема б) Виктория Петрова е хвърлила някой лев, щото й е важно да се знае, че е с министъра в) Министърът е хвърлил някой лев, щото му е важно да се знае, че е с Виктория
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени