Владо Карамазов пропищя от измамник (Снимки)

03 Август 2022, 10:17


Владимир Карамазов стана поредната жертва на измамниците в социалните мрежи, видя HotArena.

Актьорът се оплака, че непознат човек се представя за него. Измамникът си позволил дори да открадне всички снимки, които Карамазов публикува. Феновете на звездата от "Дяволското гърло" неколкократно алармират за мошеника, който се подвизава в мрежата чрез самоличността на Карамазов. Така актьорът се принуди да оповести лъжата публично и да помоли своите близо 95 хил. последователи за съдействие, писа "България Днес".

"Вече се налага да го направя след получените десетки съобщения от вас за този фалшив профил. Този човек нагло се представя за мен, като пише съобщения на хората. Моля ви, спрете да го следвате и не вярвайте на това, което ви пише. Копира снимки от този профил и ги публикува. И този профил е моят личен. Надявам се скоро инстаграм да го блокира", написа Владимир Карамазов в мрежата.

 

Карамазов показа фалшивия профил

Карамазов показа фалшивия профил

 

Той е поредният български актьор, който попада в подобна клопка. Преди няколко седмици и колегата му Юли Вергов пропищя от измамник, който най-нагло сваля мацки от негово име. И последният от бившето трио "Трите мечки" Захари Бахаров беснее преди време от фалшификации.

"Някакъв симпатяга с фалшив профил благодари на феновете от мое име. И аз му благодаря, че благодари. Само да помоля да наблегне малко на българския език, нищо че не му е майчин", написа тогава Бахаров.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени