Внучката на Тодор Колев бясна: Свинщината е обзела България! Не съм бременна, не танцувам с обръчи, не съм на диета!

22 Май 2019, 12:24


"Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клубовете в Лондон, за да се изхранвам!  Не е вярно, че съм бременна в петия месец и съм на постоянни диети“. Това заяви ядосано внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, която от няколко месеца вече е омъжена и живее със съпруга си в Лондон. Наследницата на големия ни актьор е много обидена заради всякакви слухове по неин адрес след напускането на България.

„Ама как няма да съм възмутена! В България като капак на свинщината, която е обзела цялата държава, никой не уважава истината. Продължавам да се убеждавам, че напускането на страната е най-доброто решение, което съм взимала, или както казва един мой приятел: „То и да ти долипсва България, простотиите там ти помагат бъзро-бързо да спре да ти липсва“, продължава гнева си Теди, цитирана от „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НОНИ
преди 3 години
-3
Ами довиждане незапомнена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галя
преди 3 години
-2
Мило момиче, на никой не му пука за тебе. Дали си бременна или въртиш обръчи ? Тези глупости ги измислят жълтите сайтове ,които никой държащ на себе си човек не ги чете. А пък и да е вярно , никой не го интересува
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 3 години
-3
По-добре замълчи! Не можеш ли да осъзнаеш колко не те приема никой като актриса, каквато всъщност не си?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени