Врачански призна: Открих любовта в кризата, мисля за брак и деца! (Коя е жената до него?)

2564
11 Април 2020, 10:16


"Открих голямата любов! Времето, в което живеем, кара всички хора да преосмислят приоритетите си, да оценят човека до себе си, семейството. Аз никога не съм го взимал на сериозно. Дори съм бил против брака, но по това време на изолация вече започнах да мисля да се оженя, както и за деца."

С тези думи актьорът Калин Врачански потвърди уникалните кадри на папараците на „България Днес”, които го щракнаха в компанията на новото му гадже Александра Стоянова. Тръпката между двамата личи от  далеч. През цялото време докато разхождат домашния любимец на Александра, , Калин и Алекс показват, че са по-влюбени от всякога разменят си целувки, държат се за ръце. Актьорът и художничката стриктно изпълняват заповедите да не излизат навън освен с кучето и на пазар.

" Как си обяснявам това, което ни се случва? Ами тези особени времена които ни постигнаха, са сякаш възмездие да се замислим върху това, какво сме причинили на природата”, категоричен е Врачански.

С  любимата Александра го запознава моделката Диляна Попова. Тя често води Борил в стая за рисуване и релакс, където работи художничката. Двете жени стават приятелки и често се виждат. На една такава среща на която Попова е с Блатечки, а той пък с Калин, пламва любовта между Врачански и Александра и оттогава двамата са неразделни.

За първи път двойка се показа в публичното пространство на премиерата на сериала „Господин Х и морето”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени