Втори живот за фолк певицата Валя: Заспал шофьор щеше да ме размаже на пътя

16 Юли 2022, 12:07


"Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя!  В момента живея втори живот.“ Това сподели пред ‚България Днес“ фолк певицата Валя.

Изпълнителката живее втори живот, в който духовното се извисява над материалното и преоткрива повелите на вярата във всяко свое действие след кошмарния инцидент.

„Заедно с моя шофьор се прибирахме от едно участие в Пловдив, когато щяхме да бъдем помлени от камион. Шофьорът на товарния автомобил заспиваше на волана и щеше да ни отнесе. Всичко се случи за секунди и си представих как животът ми приключва. Но Бог беше с нас и ни спаси“, разказва за инцидента изпълнителката.

Напук на уплахата Валя намира утеха в музиката и започва да пее своите стари песни в колата. Така след инцидента със свито сърце се прибира у дома където раждат своя нов хит „Дъще моя“.

„След като се прибрах реших, че имам нужда да се изкъпя, за да отмия тази отрицателна енергия от случката. Докато бях под душа, изведнъж започнах да си тананикам музиката на новата ми песен, веднага се родиха и няколко акорда в главата ми, след което дойде и текстът“, споделя Валя.

По думите й, това е четвъртата й авторска песен по нейна музика, но никога преди това не е писала текст. Изпълнителката вярва, че след като Господ й дава шанс да живее втори живот, я дарява и с песен, която да посвети на своята 15-годишна дъщеря.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени