Взеха шофьорската книжка на пияндето Гъмов

24 Януари 2022, 11:00


Станимир Гъмов се готви усилено за предстоящата премиера на представлението „Кучки” в „Сълза и смях”. С  него на репетициите се потят и Даниел Пеев – Дънди, Албена Павлова и Неве Бозукова. Квартетът бе засечен преди дни от папараците ни на излизане от театъра.

Аркашките тръгнаха заедно по столичната улицата „Раковска”, подхвърляйки си шеги и закачки. От всички най-активно се майтапеше Гъмов - нищо че изглеждаше като човек, на когото никак не му е до смях. Той е голям почитател на алкохолните вакханалии до ранни зори, заради което все изглежда уморен и недоспал. На лицето му пък винаги има тъмни цайси, чиято основна цел е да прикриват торбичките и сенките под очите му.

Четиримата актьори вървяха групово до пресечката с ул. „Иван Вазов”. Пред дома на народния поет дамите си взеха довиждане с господата и продължиха пеш напред. Дънди и Гъмов пък се качиха в малък син автомобил – една от електричките, които се дават под наем из цяла София. Зад волана се настани артистът от сериала „Съни бийч”, а колегата му зае седалката до него. Според източник на „Уикенд” от арт средте, от няколко месеца Гъмов е с отнета от КАТ шофьорска книжка. Ха познайте защо!

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени