Защо Емилия отложи премиерата на албума си?

818
14 Ноември 2020, 12:14


Поп-фолк фурията Емилия взе решение да отложи премиерата на новия си самостоятелен албум „Акула“. Първоначално проектът, който ще се разпространява под формата на двоен компактдиск и флашка, трябваше да излезе на музикалния пазар на 13 ноември.

“Дни преди обещаната дата за промотиране на толкова чакания ми албум - толкова емоции, толкова желание и радост бушуваха с наближаването на датата и пак вируса ни връхлетя с нова огромна сила. Исках и имах огромното желание да се случи нещо хубаво за мен и за моите почитатели, но всичко за промотирането и разпространението на продукта е свързано с много срещи и масови контакти, които искам да избегна... Имайки предвид обстановката и всичко около нас, нищо няма да бъде така, както трябва. Смятам, че на този етап ще бъде по-добре да отложа излизането на “Акула” за 1 декември - дай, Боже. Извинявам се на всички, които като мен нямаха търпението да настъпи този ден. Вярвам,че ще срещна разбирателство и всичко ще си дойде на мястото“, сподели изпълнителката на „Смелите си имат всичко“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепи
преди 5 месеца
0
кухавелница никой не се интересува от теб и шибания ти албум стой си до мъжлето ти мафиот и спри да си показваш маймунската муцуна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени