Златка празнува любовта на Миконос, закичи се с буквата на новия си (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-praznuva-liubovta-na-mikonos-zakichi-se-s-bukvata-na-noviia-si HotArena.net
Златка празнува любовта на Миконос, закичи се с буквата на новия си (Снимки)

Плеймейтката, която беше съвсем доскоро с Джизъса и дори му роди дете, се отдаде на плътски удоволствия с новия мъж в живота си. Карен Хачатрян заведе Райкова на остров Миконос. С една-единствена цел - да я накара съвсем да забрави за бившия си.

Екстенисистът и сексбомбата не пропускат възможността да натрият носа на младоженеца Благой, като пускат снимки и видеа от почивката си. На всички, разбира се, Златка е разголена, провокативна и очевидно мъсти на Георгиев, който я заряза заради Полина.

Бившата плеймейтка и новият й неслучайно избират датите, на които да отпрашат за популярния гръцки остров. Дните след сватбата на Благой и Полина би трябвало да са предвидени за меден месец на младоженците. За момента те си траят и не разкриват кога и къде ще се обичат. За сметка на това Злати и Карен са на романтична почивка точно такава, на каквато би трябвало да са футболистът и поредната му жена.

Златка до такава степен демонстрира любовта си към Карен, че вече носи на врата си колие с неговата буква. Докато Джизъса не пропуска да татуира имената на сериозните жени в живота си, Райкова не прави такива грешки и засега се задоволява само с герданчета.

 

\"Двойката

Двойката замина за Миконос, не е ясно Благо и Поли къде ще почиват

 

Остава загадка кой гледа малкия Благой. Синът, плод на любовта между Джизъса и Златка, не присъства на сватбата на баща си. Впечатление прави, че футболистът не разкрива и дали големите му деца от връзката му с гимнастичката Христина са били на тържеството.

15 Коментара

Евала Златке

преди 1 година

Намери си добър ебач, Благой го мързи да ебе а този е тигър.

Коментирай

Антония

преди 1 година

Надявам се да е щастлива и да оценява, че е с много симпатичен и щедър мъж, който, въпреки че е млад, чудесно се разбира и с детенцето й.

Коментирай

Читател

преди 1 година

Браво! Само това заслужава многоженецът Благой Г. Да си стои на Велинград. Та той от кога е със халка от 01.03 отдавна му е бил медения месец. Чакаше да отшумява по бързо, раздялата със Златка да не го плюват много за бързата женитба. Всички бивши ще си оправят живота и ще си гледат децата той да му мисли. А нито едно от децата му не е било на сватбата, Браво на майките им.. той не ги заслужава. На 25.06 е роден и сина му от Христо, а той сватба,,, Малоумник

Коментирай

Ева

преди 1 година

Златка с какви къси бедра и от глава до пети с фалшиментовци и двамата.Не ги е срам,че и на Миконос ги показват

Коментирай

До ЕВА

преди 1 година

Как разбрахте, че са "фалшиментивци"пък посещават само скъпи места и т. н. Какво лошо човек да има висок стандарт и възможности. Това му се казва завист.

Коментирай

Ману

преди 1 година

Златка не е с къси Бедра, просто е миньонче, но мн добре сложена и саръзмерна. Незнам защо се подиграват на нисичките жени, мн по секси са и харесвани от разни коне едри високи, които на 30 год вече изглеждат като дърти КРАНТИ. И не го пиша аз защото съм ниска, напротив 1.76 см съм. Просто не е нужно да си висока, за да си хубава. Има и високи жени с къси Бедра, така дс се каже късокраки с дълъг труп, което е най грозна та фигура за мен.

Коментирай

Нини

преди 1 година

Златка Райкова е красива жена, има най прекраснато скънчево красиво дете русо и бяло. Да видим 5 - тото, черно като майка си и баща си ....

Коментирай

Ivan

преди 1 година

Новата е наистина доста черничка, но пък богата и си напазарува един застаряващ плейбой ,ако не беше богата нямаше да се жени набързо. Но пак ще му стане тясна кучешката каишка, аз му давам 1-2 години макс .

Коментирай

Ujas

преди 1 година

Zlatko sama li si pishesh komentarite ma kovro vsichki znaem kakva zlobarka si.Aide nqma li da vleznesh pak v nqkoe predavane da se nae*esh che ti samo tova praveshe po televiziqta BEZSRAMNICA skrii se nqkade.

Коментирай

мули

преди 1 година

златка ходи само с ментета,супер много се излага .уж диор ,но от приятелката й която внася ментаци от бургас. всички те знаят че ходиш с ментаците златке

Коментирай

абе,

преди 1 година

Драскачи от сайта писна ми вече от физиономийте на тези безполезници.От един дол дренки са и двамата,кОрва и кОрвар.Не ни занимавайте.А този арменец прилича на мънки.

Коментирай

До ujas, muli и ..

преди 1 година

Това му се казва злоба и завист...... Пише те си глупостите тя си гледа детето и живота.По добре срам на младини, а не на старини,всеки е правил грешки важно е как ще продължиш.

Коментирай

Мария

преди 1 година

От острова информират:Спят в стай за персонала и правят снимки по чуждите бунгала

Коментирай

Xoxo cheti i se uchi

преди 1 година

Nali se seshtash che srama hodi zalepen za zadnika ti cql jivot.Tolkova si prosta spri da si pishesh sama komentarite!!!Kogato se izlagashe da mu beshe mislila ne mojesh da si smenish etiketa na PROSTACHKA.Edni i sashti komentari se pishat tuka hubavoto dete bqloto rusoto nie da ne sme prosti da ne znaeme koi gi pishe jena i nie imame deca daje moje bi si gi gledame i po dobre ot tebe.

Коментирай

Злати

преди 1 година

ментака си ти защото всичките ми дрехи са дизайнерски и са купувани лично от самия дизайнер а не от фалшивите магазини в България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.