Златно момиче се препича с футболист на Закинтос (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/zlatno-momiche-se-prepicha-s-futbolist-na-zakintos HotArena.net
Златно момиче се препича с футболист на Закинтос (СНИМКИ)

На страхотна лятна ваканция се наслаждава капитанката на златните ни момичета от бившия ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова. 27-годишната хубавица хукна на гръцкия остров Закинтос с годеника си.

 

Олимпийската шампионка от Токио 2020 е заедно с бившия футболист на „Спартак\" (Вн) Никола Яначков. Двамата отдавна живеят заедно, а миналото лято се сгодиха и вече планират сватбата. Пръстенът бе предложен отново край морето, само че на италианския остров Капри.

 

„Какво място само”, възкликна Симона, докато плува край скали в кристалните води на йонийско море. Тя показа кадри, на които блести по син бански и демонстрира все така секси тяло. С Никола всяка вечер изпращат залеза на романтично място. През деня гимнастичката се разнообразява с разходка с яхта. С двойката са и най-добрите им приятели - бронзовата медалистка от Рио Михаела Маевска и приятелят й Христо.

 

Всички те не за първи път организират почивката си заедно. Яначков приключи своята футболна кариера преди четири години. Той е юноша на „Левски\" и дори има един мач за представителната формация на „сините\". 27-годишният полузащитник в момента играе само за удоволствие по аматьорските дивизии. Никола непрекъснато подкрепяше своята половинка на състезания, докато тя бе активна гимнастичка, пише „България Днес“.

 

 

 

3 Коментара

Пупи

преди 1 година

Тялото горе долу но в лицето е много зле

Коментирай

до Пупи

преди 1 година

Ти имаш ли златен медал от Олимпийски игри,че си позволяваш да коментираш каквото и да било свързано с нея? Засрамете се!

Коментирай

Пупи

преди 1 година

Нищо лошо не съм казала просто очевидното.Успеха и медала е друго нещо но много ги великият относно външността.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.