Зуека: Да не съм луд да се върна в България

https://hotarena.net/laifstail/zueka-da-ne-sam-lud-da-se-varna-v-balgariia-2 HotArena.net
Зуека: Да не съм луд да се върна в България

На 30-и април известният актьор и водещ, отскоро и художник, Васил Василев - Зуека навърши 58 години. Сега той, съпругата му и синът им живеят в Испания.

 

По повод рождения си ден Зуека дава обширно интервю за в. „Минаха години“, в   което твърди, че няма намерение да се връща в България.

 

\"Да не съм луд\",  отсича актьорът.

 

Освен че рисува, Зуека иска да се концентрира върху телевизионните формати, защото смята, че там работата е много.

 

\"Имам няколко покани за участия в театрални постановки, но засега отказвам. Нямам нужда от тях. Дълги години работихме с Нина Димитрова в театър „Кредо“ по много особен начин. Ако отида сега при един режисьор, той ще ме изгони още на 10-ия ден и с пълно право - ще се бъркам в работата му. Ще имам собствено мнение за всеки епизод, за всяка сцена. Свикнал съм да работя точно така. Аз и Нина бяхме и режисьори, и сценографи, и актьори, и драматурзи - абсолютно всичко. Не би трябвало да ангажирам хора със себе си, след което да ги излъжа\",  категоричен е Васил Василев.

 

За българите актьорът-художник казва:

 

„Българинът е балканец, на Балканите имаме особен манталитет. Съществува завист, която по време на робството ни е крепяла - завистта е голям порок, но тогава ни е помагала да оцелеем. В днешно време върши много били, но за да се отървем от нея, трябва да минат много години да се сменят няколко поколения. Човек сам пречи на себе си, който иска ще постигне желаното, ще намери начин да го направи. Толкова хора успяха, защо да не успеят и другите?! Ако не са учили достатъчно, да започнат да учат. По-хубаво от това няма. Управниците са по-малко виновни от нас, понеже не изискваме от тях колкото и както трябва. Ясно е, че всички, които влизат в политиката, отиват заради парите, а не заради черните ми очи\",  споделя Зуека.

 

13 Коментара

Петров

преди 11 месеца

Такъв талант а се излагаше с предаванията на Халваджиян!

Коментирай

1

преди 11 месеца

Е, как, нали го принуждава с пистолет на чело?

Коментирай

Tedi

преди 11 месеца

Прав е, българите са малък, но изключително завистлив, злобен, прост, неприветлив и груб народ. Не народ, а мърша. Освен плюскане и пиене други интереси няма.

Коментирай

е

преди 11 месеца

И аз! Жал ми е за всички, които се заблуждават, че само в БГ е най-уникалното, хубавото и подобни. Тези националистически облъчвания от медиите дето вървят от 3-4 г се случиха защото като затвориха БГ, буквално нямаше друг избор освен да им повтарят че в БГ е хубаво, иначе народа съвсем щеше да изперка, че няма мърдане от тази мръсна, сива, неуредена територия пълна със злобни, груби и неуважителни към другите хора или законите хора.

Коментирай

Нина

преди 11 месеца

Явно кръга ти е бил такъв, като теб самия, между другото!

Коментирай

ххх

преди 11 месеца

Злобата, завистта и предателството са общочовешки качества от време оно. Доказателство: световната история! Интересно е обаче защо някои индивиди, живущи за постоянно в чужбина и изпитващи неприязън към българския народ и Родината ни постоянно следят какво се случва тук, не могат да се откъснат ментално?!?

Коментирай

Прав е

преди 11 месеца

За съжаление сме много долно племе

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Навсякъде по света има злоба и завист не само на Балканите.Просто някои народи са се научили много умело да се прикриват зад привидна усмивка.Който обижда българите,обижда само себе си.

Коментирай

Прост си, Василе

преди 11 месеца

Нито е някакъв колосален актьор, а за художническите му напъни експертите вече се изказаха. Въпросът е защо и той като някои други (напр. Веско Ешкенази) успели да се извлекат от калта у нас започват след това отстрани да сочат с пръст, да морализаторстват и да подскачат как никога няма да се върнат да не били луди. Значи това може и така да е, но това са приказки за на маса с приятели, а не нещо, което се говори така в интервю. Интелигентният човек си подбира малко думите. Защо иска да дразни и обижда хората, които живеят в България, сред, които доскоро и той е бил? Елементарен човек, независимо къкав му се иска да изглежда. Да вземе едно огледало и да влезе в някоя галерия да види на хората нещата как изглеждат е моят съвет.

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Зуека си беше халтураджията първо при Славчо,после при Халтураджиян, такъв е в цапаниците които прави.Даже и дъщеря му не ги харесва.Дребен човечец не само по ръст.

Коментирай

...

преди 11 месеца

...

Коментирай

А.Б.В.

преди 11 месеца

За такива като Зуека изключително умният, интелигентен, талантлив и прекрасен български народ казва: "Във всяко стадо има мърша!". Жалко, много жалко за него, наистина е елементарен човек.

Коментирай

Е, и?

преди 11 месеца

Българският народ нито се интересува, нито го вълнува вашето племе!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.