Баш майстор измами Йорданка Христова с 15 бона за ремонт на покрива й

1222
28 Май 2018, 11:51


Измама като в култовия филм „Баш майстора“ е преживяла естрадната прима Йорданка Христова, научи Hotarena.

Певицата е платила 15 бона за ремонт на покрива на вилата й в Царево. Дали са й гаранция 10 години, но още първата зима е протекъл. Обадила се да отидат и да го оправят, но й отказали рекламацията, като се оправдали, че катерички са разместили керемидите.

Отвърнах им, че не живея в гората, а на брега на морето. Нито катерички, нито гларуси биха могли да повдигнат и една керемида-всяка една от тях тежи поне 5 кг. Доста нагло9, арогантно и безотговорно поведение. Грешката ми е, че платих предварително цялата сума, въпреки че ми казваха, че не трябва“, коментира певицата.

След като фирмата „Нигея строй“ ООД със седалище гр. Поморие, не изпълнила ангажиментите си по договора, Данчето потърсила стария си майстор Георги. Той установил, че керемидите е трябвало да бъдат хванати с гвоздеи за покрива, а това не било направено.

„Купих 800 пирона и го оправихме. Моят частен случай е дребен. Но ако всеки в България си върши работата както трябва, ние ще сме не Швейцария, а повече“, казва Йорданка Христова пред „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени