Братята Аргирови вече се различават! Единият е с побеляла коса и с 5 килограма отгоре

3331
24 Септември 2017, 10:20


Живеещия в Норвегия Светослав напоследък е с побеляла коса и с 5 килограма повече от софиянеца Благовест , видя HotArena.

Най-известните близнаци на соца – братя Аргирови, живеят на хиляди километри един от друг, но тези дни пак се събраха заедно за кратко. Светослав се завърна от Норвегия заради ангажимента си към пловдивски концерт на пианист виртуоз, а освен под тепетата, прекара известно време и в столицата с еднояйчния си родственик Благовест. Именно в София дуетът попадна във фокуса на папараците на "Уикенд".

58-годишните близнаци бяха засечени да се придвижват с тойотата на Благовест из столичния център. С колата двамата отидоха до фирма за дограма, където направиха поръчка на врати и PVC рамки за джамове. Аргирови възнамеряват от догодина да заживеят в съседни къщи в Банкя и вероятно посещението им в офиса на производителите на прозорци и порти беше свързано точно с този факт.

Някога пеещите братя си приличаха като две капки вода, но днес вече могат да бъдат различавани. Благовест е с гарваново черна коса, тъй като се боядисва, а близнакът му е чувствително побелял в главата. Освен това Светослав е и по-пълен от двамата - тежи с около 5 килограма повече.

2017-а е последната година, в която членовете на най-известния ни дискотечен дует от соца, прекарват разделени в различни краища на Европа. Догодина Светослав ще се пенсионира в Норвегия и с жена му ще се установят за постоянно в България. През 2018-а с брат му Благовест ще възобновят и сценичната си и звукозаписна дейност. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени