Цеци Клизмата прелъстява и обира мъже! Вилнее в сайтове за запознанства и мами наивници от цял свят

4592
26 Юли 2017, 10:06


Цеци, която се прочу с клипа, в който разкрива как си прави клизма с кафе у дома се оказа, че прелъстява и обира чужденци, научи HotArena.

Това разкриват мъже, измамени от нея. Според разказите им тя си правила фалшиви профили в чуждестранни сайтове за запознанства, примамвала мъже от цял свят и им искала пари за път и издръжка. След като жертвата плати Цецка изчезвала и това се повтаряло всеки следващ път.

„Бях подведен от българка, запознах се с нея в сайт за запознанства. По това време тя живееше във Франция, но доколкото знам сега отново е в България. Поиска ми пари, за да дойде пори мен в Испания. Обясни, че търси някого с когото да създаде семейство./ Повярвах й, като се върна в България, тръгнах след нея, защото изведнъж спря да комуникира с мен. Но това, което заварих там ме съсипа. Тази Цеци живееше с приятеля си и въобще не показа да е имала някога нещо общо с мен. Така разбрах, че всичко е било измама да ми вземе парите. След това да намери следваща жертва. Пазете се от тази жена“, разказва измаменият испанец. Адам Б., който е англичанин също се оплква, че е бил измамен от Цеци в 3000 евро.

Според други измамени Цеци се казва Цветанка Дечкова и била регистрирана в Палма Бийч, Флорида. За измамите на Цеци предупреждават различни хора, които описват историите й на сайта www. аniscam.ni. според последната им информация в момента Цеци живее с мъж на име Дечо, с когото проповядват ползите от пиявиците, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4epa
преди 11 месеца
-2
v pandiza tozi travestit
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепи
преди 11 месеца
-1
Само нещастен загубеняк може да влезе в подобен сайт а тази увиснала грозна селяндура някой да е убие с камъни да спре да се мъчи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени