Да поставим рекорд на Гинес заедно: Най-голямото боядисване на великденски яйца в света!

2494
13 Март 2018, 13:08


Arte Spa&Park Hotel, Велингард вярва в българските традиции, подкрепя ги и се опитва да ги съхрани и запази, както не веднъж сме Ви доказвали! И този път заставаме зад една такава идея, която да ни обедини в българското, да повдигне духа ни и да ни зареди с емоции и енергия за един от най-светлите празници – Великден!

 

 

Целия екип на хотела, заедно с деца, родители, гости, граждани и приятели на града ще се опита, и надяваме се успее да покори рекорд за Книгата на Гинес, а именно: Да поставим рекорд на Гинес заедно: Най-голямото боядисване на великденски яйца в света!

Ще се забавляваме много, ще покоряваме високи върхове, а и ще помагаме на тези, които имат нужда от нас.

 

Събитието се организира от Arte Spa&Park Hotel Велинград, с официалната подкрепа на NOVA: Нова телевизия и METRO Кеш енд Кери България!

 

Очакваме да посрещнем повече от 1000 малки и големи ентусиасти и  над 200 доброволеца. Всеки ще има шанса да стане част от рекорда и да получи сертификат за това, разбира се.

 

Да поставим рекорд на Гинес заедно: Най-голямото боядисване на великденски яйца в света! Ще се проведе на 07.04.2017г. / Велика Събота/ на зелените площи пред Arte Spa&Park Hotel Велинград.Началото е в 11.00ч.

Очакват Ви безброй изненади!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени