Да се смееш ли, да плачеш ли... Деца искат от Роси Кирилова да им пее „Яката дупара” вместо „Мила кукло Барби”

3938
01 Септември 2017, 11:56


Малчугани от детски купон поискаха от Роси Кирилова да им изпее песента на Гери-Никол за яката дупата – „Готина и луда”, научи HotArena.

 

Легендарната изпълнителка обаче отказала да изпее мръснишкия хит в столична детска градина, където била поканена за участие на 6-годишен рожденик, съобщи „Таблоид”.

 

Роси се оказа жертва на интернет и комерсиалната музика, тъй като славната певица е напълно непозната за днешните дечица. Макар репертоарът на Кирилова да е пълен с едни от най-хубавите детски песни като „Мила кукло Барби” и „Мики Маус”, хлапетата на по 5-8 години дори не са чували за баба си Роси и песните й, а знаят единствено хитовете на Криско, Гери-Никол и Дара. Така 54-годишната изпълнителка попаднала миналата седмица в конфузната ситуация да пее на детски рожден ден, където никой не е чувал творчеството й.

 

Резилът се състоял в частна детска градина, където заможни родители направили тържество на порастващия си малък мъж. Майката и бащата на детето решили да поканят Росица Кирилова, която поема подобни ангажименти срещу 200 лева. Блондинката пее песните си, разказва шеги и приказки на децата, а често сама поема инициативата да ги забавлява, преоблечена или като фея от приказките.

 

Последната й програма обаче не преминала по планувания от нея начин, тъй като децата на богаташчетата изобщо не били й чували песента й „Мила кукло Барби”, нито пък знаели танца с ръцете, който Кирилова измисли сама преди години, имитирайки отсечените движения на куклата. Дечицата стояли намусени пред Роси и след всяка нейна детска песен те единствено се надвиквали, че искат да им изпее „Яката дупара” на Гери-Никол. Тъй като Кирилова казала на малчуганите, че тези песни са възрастни, те, откровени чисто по детински, я пратили да си ходи.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антон
Преди 1 година
0
Убеждавам се за пореден път, че тези от първите заглавия се чудят как да се шуми покрай тях и плащат за тази реклама. Като започнеш от Николета, та завършим с това момиче Гери.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
0
Не само децата на богаташите знаят песните на Гери-Никол, Криско и там другите вървежни в момента изпълнители. За жалост на всякъде може да се види как децата докато си "играят", просто се струпват на групи с телефони и таблети и това е което звучи от тах. Те детски песни не знаят! Ама и на родителите им не им дреме особено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
Преди 1 година
-1
Това пък от къде си го измислихте?Толкова ли няма за кого да пишете,та се сетихте за Кирилова,ве тъпаци?Николета,Галена,оня маймуняк Гани и другите коври изчерпаха ли се или....Не ви е срам...имайте уважение все пак,бе идиоти....!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени