Дъщерята на Петър Стоянов печели по 2000 евро на ден! Теофана върти парите на богатите в банка „Ротшилд“ - Лондон

7583
04 Август 2017, 16:00


Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана, освен красива, е и неприлично богата за скромните си 27 години, научи HotArena.

 

Причината за късмета на Фани обаче не са връзките на татко й, а нейната упоритост над учебниците. Оказа се, че малко известната за обществото президентска наследница вече две години върти парите на богатите и известните като служител на елитната банка „Ротшилд” в Лондон.

 

Проверката на „Таблоид” показа, че Теофана, която в момента е най-младият служител на отговорен пост в един от най-старите европейски трезори, се подписва под 40 000 евро месечна заплата, или € 480 хиляди на година, което е почти 1 милиона български лева. Простата сметка показа, че умения на Теофана й носят по точно 2 хиляди евро на ден!

 

 „Докато мама работеше в Световната организация за интелектуална собственост в Женева, аз завърших там международното училище. В Англия учих в London School of Economics. Бакалавърската ми степен бе по международни отношения, а магистърската – по право, социология и антропология. Бяха ме приели и в Оксфорд, но аз предпочетох този курс в London School of Economics, защото се интересувах от правните системи на различните държави, дори от племенни обичаи. Мечтаех да работя в международни хуманитарни или неправителствени организации,  но се оказах в банка „Ротшилд”. Вече две години съм там и съм много доволна”, гордо обяви фаталната брюнетка.

 

Пловдивчанката призна, че истински богатите хора, с които се сблъсква покрай работата си, са най-малко претенциозни. Милиардерите я впечатляват с непосредствеността си и истински позитивизъм, както и с уважението към околните, което демонстрират.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Economist
Преди 1 година
-3
Умна и красива като баща си, пловдивския адвокат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-99-
Преди 1 година
0
Дъщерята на Петър Стоянов е толкова безмозъчна, че ви е наела да и правите пиар, или вие така, по собствена инициатива?...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени