Фики не е фен на семейния живот, отложи медения месец и не се прибира вкъщи

1835
31 Октомври 2017, 12:01


Причината Фики да отложи медения си месец Гюлджан, са непрестанните участия на певеца, научи HotArena.

Графикът му е препълнен и на Фики му се налага да обикаля надлъж и нашир страната, за да покрие поетите ангажименти. След сватбата, която беше преди седмица, Фикрет не се отдаде на спокоен семеен живот, а напротив. Участията на младоженеца са повече отпреди. Броени часове преди да каже заветното „Да“ на своята избраница Фики имаше две участия в столицата. Само ден след пищната сватба Фики пък се развилня на другия край на България.

Злите езици твърдят, че семейното огнище не се нрави много на младоженеца, който е само на 23 години, затова се е затрупал с участия. Защитници на млади Стораро пък са категорични, че Фики се подготвя усилено за най-отговорната роля в живота си – тази на баща, и трупа солиден финансов капитал, за да угажда на прищявките на съпругата си, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-1
Като я гледам съпругата не е много по прищевките!Имам чувството,че Фикрет избърза с бебе ,сватба и всички съпровождащи ги!Той наистина си обича нощния животец,компаниите,участията........ами млад човек само на 23! Май родителите побързаха да го задомят,случайно да не кривне от правия път! Ако е като татко Тони...........оле.........!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени