Гилотината на лорд Минчев сече: Калканджиева с панталон - варел, Кацарова и Фики в моден кадаиф, Соня Немска като плакат на 007 + още и снимки

2641
11 Ноември 2017, 14:00


Евгени Минчев е готов с поредния си светски анализ за в. „Телеграф“! Вижте кой е на прицел в седмичната „Гилотина“.

КАЦАРОВА И ФИКИ В МОДЕН КАДАИФ

Ти да видиш! Стройна се Кацарова вие до Фики усамотени… Каква поезия, какъв моден разкош, какъв повод да се скарам с тях завинаги, ако веднага не послушат съветите ми. Фики Стораро, обикновено в крак с модата, днес се е облякъл като фелдшер, повикан в почивния си ден. Самотно и бледо палто, реплика на  шинел, скърцащи от старост пагони, копчета като тарелки за излет… Това ли е Фики, който осигурява нощните фантазии на девойките, това ли е Фики, когото свързвам с бляскави угощения за окото. Дали пък не е на смяна в сладкарницата на татко а Теди Кацарова е дошла да си купи кюнефе… Прическата и лови окото, но цветовете в нея го пускат на момента. От роклята  оценявам само липсващата част а тя, вижда се, е повече от плата. Какви усмивки, какъв неустоим чар. Чудя се, преди или след като са опитали кадаифа…

НЕМСКА КАТО ПЛАКАТ НА 007

Това е Соня Немска! Приятел, певица, красавица от висока класа. Но е и Соня НЕ-мска, защото Не одобрявам днешния и вид, в който Не бива да присъства ламе, съчетано с козирка и бижута, за чиято стойност може да настане бой на Женския пазар. Някъде в периферията на кадъра се отчита възбуждащата вибрация на мрежест чорапогащник и защо не- Сашка Васева е все още пример за подражание . Изненадвам се, че грима и косите са взети назаем от Венета, изобщо не питайте коя, защото е ясно. Погледът сякаш търси убиеца на Кенеди а позата си съперничи с всеки плакат на филм с агент 007. И си мисля, колко полезно би било за Соня да се завърне в бащината къща и да си вземе удобни и топли дрехи.

Б
ОНИ С ЯКЕ КАТО ШОФЬОРСКА КАБИНА

Гуркова не престава да бъде красива, Бони продължава да бъде секси. Това е мигновената констатация при вида на снимката, в която двете звезди са се събрали за обща снимка. Наталия Гуркова- запомнена мис България от миналия век, позира послушно с рокличка, за която не бива да бъдат платени повече от две вноски за телевизор. Цветен! Именно цветен, защото този цвят не би могъл да бъде намерен никъде, освен в реклами на зеленчукова консерва със съдържание на патладжан и киви. Инак нямам друго обяснение, как се получава цвят, близък до индиго, но далечен от мухлясал морков. Къдричките, с които роклята окончава, приспиват зрението но пък така проспиваме ужасните ръкави, приличащи на инсталация. Дънковото яке на Бони прилича на шофьорска кабина, в която футболни страсти са отразени чрез стикери и плакати. Блузката, гучитУ, синя като подвързия в деловодство, прави съдържанието да бъде маркирано като неуместно за някои зрители. Меки, топли краченца, обути в боти, потропват от нетърпение да бъдат описани. И ето на - описани, направо отписани.

ЧЕРВЕНО И ЧЕРНО СЪСТАРЯВАТ ФИЛЕВА

Възможно е това да е снимка от Хелоуин, празнуван неотдавна. Съвпадат кърваво червеното, мрачното черно, короната от тръни на главата на красивата и миловидна Михаела Филева. Черните ръкавици- цяла магистрала, недовършена естествено, според правилата, доминират на фона на бледото лице и кожата на ръцете. Облеченото съсипва цялата младост на певицата, изпращайки я в графа П на сектор Ф от раздел У на добрия вкус. Черен колан по безвкусие грози талията на обичаната певица, властен господар  в центъра на една компромисна визия. Филева поднася едно стилно съвпадение, доста вятърничаво, доста ефирно и пусто в този предъвкван пейзаж от Стендал а именно шала. Той се вее нощем с белите коне ,вместо да бъде стъпкан от черните ботуши, с които певицата сякаш издава заповеди, валидни за нощните програми на някои телевизии.

КАЛКАНДЖИЕВА С ПАНТАЛОН- ВАРЕЛ

Като изключа озадачаващата визия на Евгения Калканджиева, то за похвала в този кадър има много. На първо място козметичната кралица Цветелина Маймарова, организирала и вдъхновила първите Beauty Oscar-и в България. Тук личи парижко старание, вяра в красотата и поклон към нежността. Дантела, грабващи, но скромни цветове, грижа към детайла, намеса на кадифе - всичко това са доказателства за добра реакция към сезона и повода. Прелестната дама с разкошни пропорции в лицето на Мис България Габриела Василева, носи рокля с която могат да бъдат завити поне двама воюващи на фронта а с остатъка да бъде направено героично  знаме, би изглеждала по-добре в нещо с по-малко шевици и сребро. Отново Калканджиева- опрощавам метално сивия и панталон с цвят на варел, но не и кройката му, така подозрителна, сякаш идва от гардероба на Кевин Спейси, преди да отпадне модата на клуб 54.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени