Иде ли краят на войната? Слави цака 100 бона на Лили, иска мир! Предложи й общ концерт

2179
16 Март 2018, 14:00


Слави Трифонов изненадващо поиска да се помири с Лили Иванова и дори предложи да направят съвместен концерт, пък той ще й плати 100 000 лева, научи HotArena.

 

Необичайната оферта на Дългия бе направена в ефир пред хиляди очевидци по време на гостуването на композитора Митко Щерев в „Шоуто на Слави” на 2 март. Дългия явно е решил да го играе добър, подавайки ръка на естрадната прима, която дълги години бе обект на солени шеги и обиди в предаването му. И макар музикантите от „Ку-ку бенд” да приеха с бурен смях поканата на шефа си към Лили, той увери, че е напълно сериозен. „Дай да се сдобрим с Лили и да я поканим и да направим нещо заедно с нея”, предложи Трифонов на своя гост. Композиторът отвърна с „Добре”, макар че се съдеше с певицата за авторски права и дори й забрани да изпълнява негови песни, писа „Таблоид“.

 


Усмихвайки се обаче, Митко Щерев коментира: „Ако ми поиска 100 000 лева, аз ги нямам”. „Абе стига с тия 100  бона. Ако пък ги поиска, ще й дам. Голяма работа сега. Голям праз. Важното е да се сме живи и здрави”, изригна театрално Слави към известния си гост. И добави в същия приповдигнат дух: „Ако Лили Иванова иска, ще работим за нея да направим концерт, да пее. Ти ще участваш ли?”, на което композиторът на „Осъдени души” отново с усмивка на устата отвърна с „Разбира се.” 

 


Госпожа Иванова, ако приемете, ние с господин Щерев ще направим каквото е необходимо. Каквото пожелаете. Само кажете, приемайте ни с господин Щерев като две златни риби, ще направим каквото поискате от нас”, опита се да умилостиви Слави от екрана злопаметната прима. 

 


Учиндолецът и кубратската дива влязоха в люта война преди много години, след като в предаването на Трифонов всяка вечер започнаха да се гаврят с нея и да я имитират пошло. Любима тема на водещия и досега е възрастта на Иванова, като изтърканата вече шега на неин гръб е, че Лили помни дори динозаврите. Певицата не успяла да преглътне и вица, според който веднъж карала мотор и я спрял катаджия, който й казал: „Г-жо, Иванова – 120!”, а тя отвърнала: „А, не – само на 90 съм”

 


В един момент чашата на търпението на легендата преля и тя също започна да отговаря злобно на Слави, като дори го прокле. Смята се, че здравословните проблеми на Дългия се отключили след тежка магия, която Лили направила при ходжа в далечната 2001 г. след сблъсъка си с Трифонов в предаването „Всяка неделя”. 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени