Жената на Шкумбата му сервира в луксозна „Тойота“ за 60 бона! София го глези вече цели 37 години

1208
24 Юни 2018, 12:00


Димитър Туджаров-Шкумбата е случил на съпруга! Жена му София се раздава неуморно за него от цели 37 години и нито за миг не се оплаква, узна HotArena.

 

Тя дори се е превърнала в негова лична сервитьорка, видяха през  „далекобойните“ си обективи папараците на „Уикенд“.   Онзи ден комикът бе засечен да седи умислен в джипа си – нова луксозна „Тойота“ за 60 бона, на тиха уличка в столичния кв. „Редута“. В същия район е просторното семейно жилище на разказвач №1 на вицове, но защо ли той кибичеше в колата със спрян двигател? Оказа се, че славният петричанин изчаква жена си да му донесе закуска. Госпожата беше отскочила до намиращата се в близост сладкарница, за да му купи оттам бутер банички, понички и кафе.  

 


Когато София се зададе с лакомствата, Шкумбата буквално грейна зад волана. Минута по-късно червенокосата дама вече сервираше храната на житейския си партньор през отворения му страничен прозорец.   

 


Щом пое плика с баничките, комикът тутакси бръкна вътре, извади една и я мушна в устата си. После отпи голяма кафе и хлъцна доволно. Междувременно съпругата заобиколи автомобила и се настини на дясната предна седалка. Джипът остана на място още няколко минути, тъй като Туджаров не пожела да потегли преди да се е заситил.   

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди 7 месеца
0
Авторе, от къде разбра, че е хлъцнал доволно? Шеговито е като четем, но не е реално.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени