Катето Евро откровено за сина си: Никога не критикувам Сашко! Трудно му е в кариерата, защото го приемат като връзкар (Подробности)

1978
01 Август 2017, 14:00


Обичаната актриса Катето Евро е от майките, които бдят над сина си като орлица, узна HotArena.

 

Нейният син Александър Кадиев е голямата й гордост. Тя признава, че никога не се кара с него и винаги се стреми да му казва неща, с които да повдигне самочувствието му. Катего го гледа всяка сутрин по телевизията.

 

Никога не го критикувам, но той ме пита – непрекъснато ми звъни по време на рекамите и ме пита дали е било смешно или тъпо. Винаги го хваля. Смятам, че една майка винаги трябва да хвали детето си и да му казва, че е супер. Да не му прави забележки“, категорична е актрисата.

 

По същия начин подхожда към 2-годишната си внучка, кръстена на нея. „Само й казвам колко е хубава и умна, но тя в действителност е такава. Посветила съм книгата си на нея и когато порасне и мен ме няма на този свят, да знае, че баба й е готвила хубаво. Искам и тя да бъде домакиня, да готви на мъжа и децата си“, с надежда споделя Катето, цитира „Шоу“.

 

Според нея на Сашко му е много трудно в кариерата, тъй като е дете на известен родител и повечето го приемат като „връзкар“ и никога не оценяват докрай способностите му. Споделя, че любовта на сина й минава през стомаха. Всичко яде, но не повтаря ястие – ако е ял днес нещо, на другия ден иска друго.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 11 месеца
0
Ех, Кате...Ами връзкар е, защо изобщо повдигаш въпроса. И не само той...Само погледни кадрите в телевизиите. На всеки известен водещ, артист детето там. Нима само тези деца завършиха НАТВИЗ или журналистика? Нима другите са по-грозни за екран или по-некадърни? Не!! Просто няма кой да ги вкара там. Те телевизиите заприличаха на семейни фирми. Ама това не е измислено у нас. Виж например новото поколение актioри на Холивуд...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
14
преди 11 месеца
0
абсолютно правилно, лнасират си бездарните отрочета, а за другите - няма ефир, няма роли, няма нищо...затова не гледам ТВ, аман от щерки и синове
ха-ха
преди 11 месеца
0
Сашко си е супер,поне е с чувство за хумор и е забавен,но единица мярка за бездарно протеже е Ива Софиянска -Божкова-грозна,тъпа, с беден речник-100 думи максимум,ужасна дикция,ужасно бездарие,ужасен ужас на екрана-Нова тв!
истина
преди 11 месеца
0
Дааа Ива Божкова е мн зле, както и Петя Дикова
13
преди 11 месеца
0
Да бееее- той хич неее е връскар.:) Известната му и обичана от 2 поколения Майка- сама говореше по всички телевизии ,че "нейната Саше"е мн умен,кадърен и работлив-и молеше да го вземат на работа- Добре че беше Слави да го уреди -Иначе щеше и Саше-да си остане като известната си майка- с Една роля за цял живот:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
14
преди 11 месеца
0
Стреляш право в целта :) абсолютно правилно!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени