Мая Илиева с латино гадже в Доминикана

2379
09 Август 2016, 09:59Мая Илиева отново изживява бурна любовна връзка в Доминикана. Близки до вдовицата разкриват, че новото й завоевание е латиноамериканец и се казва Едуардо, но е по-известен като Роки, научи HotArеna.


Мъжът е с година по-млад от Мая и досущ приличал на Жоро Илиев. Всъщност милионерската вдовица в първия момент решила, че вижда покойния си съпруг и й трябвало доста време да осъзнае, че мъжът пред нея не разбира и думичка български, пише „Телеграф”.


Твърди се, че Илиева вярва в прераждането на душата, а също и че по някакъв начин смятат, че половинката й е възкръснал отново. Още повече, че срещата им се случила на плажа на Кабарете — едно от любимите места на Георги Илиев.

В момента Мая притежава в наследство там, имоти оценени на 25 млн долара и ги отдава под наем. Приема редовно и гости от България, като Анелия и Стефка Костадинова също са сред тях.


Освен за новото латино гадже на Мая, упорито се говори, че тя е дала обет на съпруга си, да му бъде вярна / поне пред обществото/, поне 12 години след смъртта му. Мълвата носи, че клетвата е дадена или в църквата „Александър Невски”, или в първата брачна нощ, през 1994 година.  


А когато я е давала, Мая едва ли е предполагала, че някога ще й се наложи да я спазва.При все това, след разстрела на съпруга си Илиева е станала толкова суеверна, че след черната дата 25 август 2005 година, силно внимава какво и как си пожелава, и в какво се кълне.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени