Мая Савова се изложи: не знае цената на хляба и млякото! Втрещи се, когато научи, че обиковено семейство живее с по 800 лв. на месец

7882
14 Май 2018, 17:00


Красивата съпруга на Крум Савов – Мая е глезена като принцеса от спортния коментатор, научи HotArena.

 

 

Откакто е омъжена за известния журналист,  фармацевтката живее охолно и никога не се е сблъсквала с недоимък и празен хладилник.

 

 

Това лъсна с пълна сила при участието на блондинката в риалитито „Смени жената”, където глезената дама влезе в дома на нейна адашка, чието семейство за разлика от нея живее в бедност и мизерия, писа „Таблоид“.

 

 

Оказа се, че тв звездата изобщо не знае цената на картофите, хляба и млякото и остана потресена, когато разбра, че ще трябва да се справя с бюджет от 10 лева на ден. Съпругът на Мая Кючукова не повярва на ушите си, когато г-жа Савова го питаше колко струва млякото, колко хляба и картофите. Когато разбра пък, че в семейството нонстоп се готвят варива, аптекарката се изпусна, че всъщност никога в живота си не е готвила боб.

 

 

Тя буквално остана с отворена уста, когато разбра, че семейството на адашката й живее с 800 лева на месец, както другата Мая бе изненадана, че Савови разполагат с около 5000

 

 

Всъщност съпругата на Крум Савов рядко готви у дома, защото най-често поръчват готова храна от ресторантите. Това обаче втрещи заместничката на фармацевтката, когато спортният коментатор й остави пачка пари, за да поръча риба, салати и суши.

 

 

Бедната жена отсъди, че 35 лева за вечеря за двама й се струва страхотно разхищение и че подобно нещо е нормално да си позволяваш един-два пъти в месеца, но не и повече. Тя бе втрещена, когато призна на Крум Савов, че живеят мизерно, но тя не работи, а е домакиня вкъщи. „Значи имате пари за цигари, а нямате за храна?”, скастри я „новият съпруг”.

Известният с прямотата си Крум Савов директно й обясни, че ако си стои у дома и отхвърля варианти за работа като неподходящи, няма как да живеят по-добре. „Така да си стоиш вкъщи и да чакаш, не става”, скастри я строго той.  

 

 

Че популярният спортен коментатор осигурява добър стандарт на живот на любимата си се знае отдавна. Крум е повече от щедър към жената, в която още е влюбен до уши, но въпреки всичко съпругата му никога не си е и помисляла да си стои вкъщи и да не работи. Освен че е дипломиран фармацевт и върти собствена аптека, Мая направи и телевизионна кариера. Иначе префинената мадама предпочита да спортува и да се грижи за красивата си външност, отколкото да върви с парцала изкъщи. Самият Крум пък не държал Мая да се върти из кухнята, а когато се наложи да се готви, самият той предпочита да хване черпака, още повече че бил доста голям майстор на много ястия. 

 

 

Атрактивната г-жа Савова пък дори не можела да си представи, че може да върти домакинство без пералня със сушилня, миялна машина и всякакви кухненски роботи. В новия дом, в който я изпратиха в риалитито обаче се наложи глезаната да простира, да мие чинии на ръка и да готви прости ястия с минимални продукти. „Абе знам 2 и 200, минали сме през всякакви моменти в живота”, многозначително обясни пред камерите русокосата фармацевтка.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 9 месеца
0
Г-жа Савова , пресоли манджата ... Две деца си отгледала - цената хляба и млякото да не знаеш ... Малко в повече ти легна кифлеенето !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
631
преди 9 месеца
0
Тия пък всичките като започнат да се правят на учудени и принцеси, все едно в дворец са се родили и цял живот от златни чинии яли.Имат сега малко пари и коя съм аз.А кой я знае и нея и всичките подобни в какво забутани панелки са расли и всеки ден са яли боб.Жалка история.Префърцунена простотия и лигавщини, всички т.нар известни са от тоя тип.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 9 месеца
-1
Като ги гледам и те с какво са облечени.С фалшиви маркови дрехи от сергий.Филип Плейн от 15 лева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toni
преди 9 месеца
0
Тази госпожа Савова живее па друга планета!!!Слез на планетата земя!!!България
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени