Мариела Нордел размаза Шеф Петров: Наричат го Боби Кьоравото, лъже за кулинарната си биография!

9398
03 Октомври 2017, 13:36


Шеф Петров, както обича сам да се нарича, или Боби Кьоравото, както е известен сред колегите си, е един от най-арогантните и безпардонни участници във ВИП Брадър.

Мариела Нордел, една от участничките в шоуто "Мастър шеф", разбива на пух и прах измислената трудова биография на готвача. Според Петров, той е ртаботиол в ресторант „Кастийо де Хавиер“ в Таррагона.

„Оказа се, че споменатият ресторант в Испания е на няколко минути път от къщата на бившия ми съпруг, разговарях със шефа на заведението. Той ме увери, че откакто съществува от 1989г., той е единствен главен готвач там. Спомни си за Боби Петров. „Пред мен не смееше да преде. Занимаваше се с местата и отговаряше да чисти и да приготвя рибите“, спомня си Хавиер Рикари.

През 2007 г. Петров се връща безславно в България и се опитва безуспешно да завърти няколко ресторанта, Незнайно защо 2 от 3-те заведения, в които работи се водят на други хора и близки до жена му. През 2014-а тя и 4-ма съдружници учредяват фирмата „Сикрет спот“, която се развихря по-късно като заведението на шеф Петров на Св. Влас. Очевидно богатите собственици на яхти не оценили гениалността на шефчето и, защото след година имуществото на фирмата е запорирано, по искане на една от банките.

Година след това, същото се случва и с друга фирма на шефа с развинтена фантазия. „Шеф Петров“ ООД в София същия попада под запрещение, поради банков иск.

Както викат испанците няма двама без трима-тази година Петров създава нова фирма, която де факто е зад прословутия му ресторант. Засега без запор от банка, но нека бъдем оптимисти – фирмата е едва на няколко месеца, пише Нордел.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-
Преди 1 година
-3
Аз го харесвам. Има характер и е различен от другите безгласни участници в шоуто и за разлика от тях има реални умения, другите не виждам какво толкова могат да правят, като изключим Маргарита Хранова, която според мене е единствената звезда сред тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тея
Преди 1 година
-4
А какъв човек трябва да си, за да си отделиш от времето, за да идеш да разпитваш за някого с цел да го принизиш публично? Не съм чувала за вас, госпожо, но трябва да ви кажа - топката тук е изключително ниска. П.с. Дори не симпатизирам на очернения г-н Петров.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
съгласна
Преди 1 година
-2
Много точно казано!
Lina
Преди 1 година
-3
А тази коя точно беше?! И тя се опитва да го играе Червенкова, информация и доказателдтва по всяка тема и за всеки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени