Мария Илиева успя да свали излишните килограми от бременността! Но не с диета или спорт, а с Фотошоп (Фото ИЗЛАГАЦИЯ)

4557
04 Май 2018, 16:54


Мария Илиева прокара нова мода сред родните випаджийки, които най-редовно заменят действителния си външен вид с някакъв друг – пълна илюзия, чрез обработените си снимки, които публикуват в социалните мрежи, и на които изглеждат неузнаваемо.

 

Поп певицата се присъедини в клуба на мамещите фото дами, но по изключително иновативен начин, узна HotArena.

 

Мария изяде доста критики относно видимия факт, че съвсем не й е лесно да влезе във форма за сцената след раждането. Ако е избрала да кърми, е обяснимо защо не отслабва. Но самата тя издаде, че не се чувства добре в този си вид, след като скриваше тялото си под широки траурно черни одежди. Това се прие странно, тъй като в интервю след раждането Илиева сподели почти обратното - че е напълняла в рамките на нормалното, едва ли не - минималното и това не й се е отразило чак толкова фрапантно. За какво са й тези покривки тогава?

 

4 месеца след раждането на сина й Александър, намаляването на теглото й сякаш все още е мираж. Това ни показа нагледно самата Мария, която е пуснала в Инстаграм два взаимно изключващи се кадъра – на единия е много издължена, с фина талия и стройни слаби крака, а на следващия фотос, по-новия, тя вече е ниска, с дебели колена и пухкавичка.

 

Талантливата певица дори не се е сетила, че слагайки публично точно тези две снимки една до друга в мрежата, ще се изложи фатално. Кой елемент от цялата  тази история е иновативен? Досега ни се налагаше да сравняваме фотоси на певици от снимки на участия в заведения, разпространени от фотографите на въпросните клубове, с тези, които заснетите лица си пускат в личните си социални профили. (Пресен пример е Тита, която нисък ръст и трътлести бутове има само в реалността, докато в мрежата кусур не може да й се намери).

 

Мария обаче е решила да улесни нещата, пускайки два фотоса на фигурата си в цял ръст , и за които ни става ясно, че само единият от тях показва истината, а другият– как работи фотошопа. Програмката за обработване на снимки видимо отчита мигновени резултати в отслабването и издължаването на осанката, докато диета, с подобно светкавично действие, все още не е измислена…  Затова трябва да подхождаме с по-голямо разбиране към родните ВИП красавици, хич не им е лесно да поддържат перфектността си вечно.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пфу
преди 7 месеца
0
Прекалявате с това вглеждане в килата на родилките!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ти да видиш!
преди 9 месеца
0
Хайде, хайде... Нито е единствената, нито най-фрапиращата, отслабнала с Фотошоп. Само преди няколко дни разсмяхте и гаргите с Андрешка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
неод
преди 9 месеца
-2
ТОЛКОВА е гнусна като жена , а и като певица е безлична. Но пък е нахална и пробивна, защото изскача от всеки проект. Някой да запее нейна песен от раз и да се кефи? - няма такъв. В тандем с Любо Киров са превзели българския ефир и мучат , досаждат и наглеят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!
преди 9 месеца
-2
Винаги е била трътлеста, с къси , криви крака и дебели бутове. Грубовата жена. За капак носи неподходящи за фигурата и дрехи и обувки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 9 месеца
-4
Тази жена без грим не можеш да е познаеш.Да му мисли това младо момче че след някоя друга година макинажа и фотокопия не помагат!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени