Милица Гладнишка се пръкна в Костенец

1383
19 Март 2018, 10:30Актрисата Милица Гладнишка живее в Костенец. В това са убедени жителите на малкия град, който се намира близо до София, научи HotArena.


Истината обаче е малко по-различна. Не актрисата, а нейна двойничка обитава градчето. Името й е Сашка Хаджийска и буквално е като близначка на Милица.В началото съседите й я спирали да се снимат с нея и да й искат автографи, но после разбрали истината и спрели да я притесняват. Често се случва обаче преминаващи случайно, да я вземат за звездата и да й искат подпис.


Приликата между двете е поразителна, но е само физическа. Сашка няма нито една роля в театъра или киното.

Чувам често за приликата си с Милица Гладнишка. Но аз се развивам в друга сфера и единствените ми изяви са били на празниците на града, когато са ме канили за водеща”, разкрива тя.

Двойничката на актрисата също така има и дете на 13 години, докато Милица е изцяло отдадена на изкуството. Дъщеря й е с вродена малформация–без горен ляв крайник, но е изключително борбена и упорита.Момиченцето танцува и дори печели състезания. А благодарение на протезата, която носи, често пъти съдиите дори не разбират за проблема й.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени