Митко Пайнера продава екскурзии (Хвана и певиците да му помагат)

1660
08 Март 2018, 12:05Шефът на „Пайнер” Митко Димитров припечелва от нов бизнес, научи HotArena. Отскоро шефът на фолк певиците в България се изявява и като тур оператор.

Най-новия му бизнес е туристическа агенция, която да организира почивки у нас и в чужбина. Пайнера е нагазил сериозно в бранша с пътуванията.


Екипът му има за задача не само да купува пакетни програми, но и да осигурява билети, автобусни превози и други, пише „България днес”.

Освен това Пайнера се е заел с нелеката задача да превърне новата си компания във фактор в бранша. Той вече е ангажирал и певиците си за целта. Подопечните му рекламират екскурзиите, а освен това се включват и в различни негови проекти.

Така например, за организирана почивка до някой хотел, инженер Димитров осигурява и участие на някоя от певиците си, докато гостите на фирмата му почиват там. Освен това той има и редица нощни заведения, клубове, а наскоро направи и кино с ресторант в Димитровград.


Бизнесът на Пайнера се разширява през последните години, след като музикалния бранш започна да му омръзва. Бизнесменът също така има и хотел с ресторант край Харманли, близо до прочутия „Извор на белоногата” от поемата на Петко Славейков.


Историята на успеха на Димитров е добре известна. „През 1990 година реших да инвестирам в производството на музикални касетки, които бяха много актуални. През 1993 година излезе законът за авторското право в България и инвестирахме в музикални студия и видеоклипове.


Заработихме професионално с изпълнители, в създаването на техния имидж и т. нат. Впоследствие включихме и импресарската дейност.
Стартирахме с 1 000 000 марки, които взехме назаем от банки навремето. Теглихме кредити, които за три години връщахме.


Е, имаше и тежки моменти, разбира се – банки фалираха, доларът стигна 3500 лева, но се справихме”, споделя по този повод музикалния продуцент.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени