Митко Пайнера тежко посече Галена!

4487
02 Март 2018, 09:30


За втора поредна музикална компания "Пайнер" няма да раздава годишни награди, Галена и Коцето най-тежко ще пострадат от това решение. Галена и Константин бяха безспорно най-добрите фолкаджии и щяха да се приберат със статуетки, но сега ще останат с празни ръце, научи HotArena.

Още миналата година Пайнера взе решение да не раздава награди, тъй като около церемонията винаги има напрежение и скандали между изпълнителките. Битката за певица на годината успя да скара Галена и Преслава, които в продължение на десетилетие бяха неразделни приятелки и дори живееха заедно. Преди две години Галена отсвири наградите, тъй като в аванс научи, че статуетката отива при Преслава, а самата тя хвърли колосални усилия и средства за песни и клипове, които останаха недооценени.

"Има известна доза напрежение и вълнение между самите изпълнители покрай наградите, но то е по-скоро спортна злоба", коментира дипломатично Митко Пайнера. От музикалната му компания цари пълно мълчание по темата със статуетките. Традиционно те се раздават в края на февруари и тази година срокът за номинации отдавна е изпуснат.

Безспорно тежко ще понесе ситуацията Константин, който през последните години беше в сянката на младите си колеги Фики и Галин. Младежите неотлъчно бяха на първо място, а за по-стария им колега нямаше награда. През последните месеци кариерата на Коцето тръгна рязко нагоре. Певецът участва в риалити шоуто "Биг брадър" и беше поканен в предаването за имитации "Като две капки вода". Тези успехи ще останат без награда и това вероятно е подразнило изпълнителя, който също здраво се труди на музикалното поле.

На церемониите по раздаването на наградите през годините певиците са се карали не само заради големите отличия, но и заради дреболии. Имаше битки коя да открива и закрива концерта, коя ще блесне с по-мащабна хореография и дори коя ще надцака колежките си с по-разголена рокля. Всички тези битовизми доведоха до края на традицията да се дават статуетки, категорични са музикалните почитатели, пише "България днес".

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ivo
преди 10 месеца
-5
Едни и същи болни индивиди коментират едни и същи глупости. Уж Преславка била много велика според него, а Галена какви ли не я изкара. А не изпуска дори 1 новина за Галена и не пропуска да я коментира постоянно. Сега виждате ли защо кака ви Галена е номер 1 - дори тези, които неистово я мразят ( само защото мачка любимците им) се интересуват всеки ден от нея и това, което прави. Това е най-яркия пример, че е номер 1. По цял ден киснете да по сайтовете да я коментирате, защото ви е яд, гризе ви злобата, че не може да я бутнат и с кран от върха толкова години.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fakti
преди 10 месеца
-13
галена няма нито една стойностна песен, нито една песен със съдаржание, всичко което пуска галена е еднодневка и до месец се забравя, освен това галена няма глас и не може да пее.. не може да е фалшива а да претендира за певица на годината- това няма как да стане
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галена е номер 1
преди 10 месеца
-1
А в днешно време, в епохата на интернет, на технологиите, на бързо развиващия се свят, на бързо достигащите до нас новини и прочие, коя е тази песен и кой е този изпълнител, чиито песни ОСТАВАТ? Днес всичко отминава бързо и бива замествано от следващото, но който си харесва една песен, продължава да си я слуша, нищо че по телевизията вече се въртят други. Аз продължавам да въртя и много стари песни и на Галена и на други изпълнители. Да се правим, че това е само при Галена, е твърде пристрастно.
Хо Хо
преди 10 месеца
-14
Галена за различна от някои други не се нуждае от статуетки, за да се води НАЙ. Тя просто пуска песен и ги смазва. Всеки знае, че Галена е Номер 1. А романът в първия коментар ме разсмя. Толкова нелепости и лъжливи неща в един коментар не се срещат често. Преса - Белото да не ви черпи и вас с субстанции, че нямате грам връзка с реалносттта? :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА
преди 10 месеца
-22
КАКВА ГАЛЕНА БЕ ,,,ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА ЗАЩОТО НА ЖИВО ПЕЕ ФАЛШИВО А И ПЕСНИТЕ И СА СУПЕР СЛАБИ- СЛАБИ ТЕКСТОВЕ И КИЧОЗНИ КЛИПОВЕ ПЕВИЦАТА НА 2017 Е ПРЕСЛАВА ПЕСНИТЕ НА ПРЕСЛАВА ЗА 2017 СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ, А НА ЖИВО ПЕЕ ПРЕКРАСНО ХИТОВЕТЕ НА ПРЕСЛАВА ЗА 2017 ПАДА ЗВЕЗДА- ХИТ НА ПРОЛЕТ 2017 ТУК ЖЕНА МУ ПАЗИ- МЕГАХИТ И ХИТ НА ЛЯТО 2017 НЕ СЕ ИЗТРИВАШ- СУПЕР МЕГАХИТ , ХИТ НА ЗИМА 2017-2018...ЗА 24 ЧАСА ПЕСЕНТА НАПАРВИ 480 000 ГЛЕДАНИЯ В ЮТУБ КОЕТО Е МЕГАРЕКОРД ЗА ПОПФОЛК ПЕСЕН ЗА 1 МЕСЕЦ ПЕСЕНТА НАПРАВИ 7 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ А В МОМЕНТА ВЕЧЕ Е С 12 600 000 ГЛЕДАНИЯ САМО ЗА 3 МЕСЕЦА ПРЕЗ 2017 ПРЕСЛАВА НАПРАВИ НАЙ-УСПЕШНОТО ТУРНЕ В АМЕРИКА ПРЕЗ 2017 ПРЕСЛАВА Е С НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ И НАЙ-ВИСОК ХОНОРАР ПЕВИЦАТА И ИДОЛА НА ГОДИНАТА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРЕСЛАВА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени