Натали Трифонова не спи

4972
03 Ноември 2017, 12:00
Синоптичката Натали Трифонова почти не спи и е във вихъра на емоциите, научи HotArena. Една от най-чаровните дами в родния ефир предпочита да обикаля заведенията и да се забавлява до късна нощ, въпреки че е на крак от четири сутринта.


Вместо да си ляга рано, Трифонова и гаджето й висят до късно у дома, или по заведения. „Не си лягам рано. Преди 12 не мога да заспя.


Ставам в 4 часа сутрин. Едни си лягат тогава, а аз се събуждам. Не издържам и затова си подремвам малко следобед”, разкрива хубавицата.


Иначе чаровницата споделя, че телевизията й е повече хоби, отколкото работа. Като малка мнозина очаквали от нея да поеме по пътя на родителите си. А именно–да се захване с медицина.
Но Натали избира друго.


Всеки ме пита защо не съм станала доктор. Не са ме натискали. Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, се отказах”, спомня си Трифонова.


Допреди няколко години чаровната синоптичка играе боулинг на професионално ниво и се гордее с този факт. Тя прекарва куп часове в залата и се опитва да бутне кегла след кегла.


Дори печели няколко шампионата и се връща с трофеи у дома, но майка й я отказва.
„Имах специална топка, ръкавица и всичко необходимо. Бях много запалена.

Играех всеки ден. Беше ми голяма страст”, разказва блондинката.


Натали приключила с боулинга, след като майка й, й казва, че това не е занимание за красиви момичета.


„Оттогава спрях. Ходя много рядко да играя”, споделя Трифонова.


Сексапилната красавица се запознава с гаджето си докато е на почивка в чужбина. Оттогава двамата са почти неразделни, но рядко се показват заедно.


Обикновено прекарват свободното си време в чужбина. „И двамата имаме сериозни намерения един към друг”, разкрива Наталия, намеквайки, че е открила мъжа на живота си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени