Орхан Мурад се закани: Ще се видим в съда с всеки, който се гаври със Сузанита! (Вижте за кого друг го прави)

2839
23 Септември 2017, 12:48


Певецът заплаши със съд не само заради дъщеря си, но и заради жена си, научи HotArena.


Орхан Мурад публикува изявление в социалните мрежи, с което се обърна към медиите. Той най-откровено заплаши, че е готов да съди всеки, който си прави рейтинг на гърба на дъщеря му Сузанита и си позволява да публикува и тиражира обиди и лъжи по неин адрес. Изпълнителят обясни, че заради целия шум около Сузи Мурад и "Луцифер и Буда", уютът в семейството му е бил отнет това лято.


А, както знаем, съпругата му Шенай миналата година бе опиерирана от рак на гърдата. Затова за нея е абсолютно противопоказно да бъде излагана на стрес и нерви и едва ли не публично да бъде разпъвана на кръст. Като един отговорен и обичащ баща и съпруг, Орхан Мурад е готов да предпреме съответните действия, за да осигури спокойствие на любимите си жени.


Цялото семейство все още е под стрес болестта на Шени да не се завърне. Тя се е подложила на операция, но е отказала химо- или лъчетерапия. Затова сега редовно се следи и спазва специален хранителен режим. Но най-важното, за да не се появи отново ракът, е да няма стрес в живота й. За съжаление, в последните месеци това е неизбежно заради бързата слава на Сузанита.


Преди дни Орхан Мурад излезе с декларация, в която опровергава всички слухове по адрес на дъщеря си. От скоро цялото семейство посещава психолог, за да успеят да съхранят емоционалния си баланс. За тях най-важното е, че винаги са заедно, сплотени и именно така минават през трудностите. Родителите на Сузанита не я обвиняват за нездравия интерес към нея. Искат да се опитат да го насочат в правилната посока и да развият нейния потенциал, пише "24 часа".


Орхан Мурад е категоричен, че Сузи няма да зареже даскалото задари музиката. Ще ходи на участия само в петък и събота, и то задължително с него и Шенай. Тъй като те са неотлъчно до нея знаят, че няма как 14-годишната девойка да тръгне по грешния път.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 10 месеца
0
Дано жената да се оправи, но Орхане като те чета си мисля, че акъла ти е като на Сузи. Жалко, намирах те за сериозен човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зико
преди 10 месеца
-3
Дъщеря ти, Орхане сама се набутва в жълтата преса. На 14 години е нужен по-голям контрол, а не да се толерира това поведение. На жена ти желаем здраве и да отминат всякакви болежки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vitoshaword
преди 10 месеца
-3
Уважавайте себе си и харчете времето си за смислени неща. Прочетете романа-сериал, посветен на обикновените жени на България тук: kralicatanakrastavicite.wordpress.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени