Радина Кърджилова с ужасяваща визия (Грохнала и оплешивяла - ФОТО В ГАЛЕРИЯ)

7904
14 Март 2018, 14:00


Звездата от „Стъклен дом“ Радина Кърджилова вече е бледо копие на себе си.

31-годишната актриса е тотално грохнала и с ужасяваща визия, а от красотата й почти няма помен. „Галерия“ разполага с фото, на което се забелязват страшни наченки на оплешивяване, променена конструкция на лицето и изпито до болка лице.

 

Анорексичният й и окаян вид се задълбочава с всеки изминал ден – това вече е особено рисково за здравето й. Радина беше много слаба и в началото на бременността си, в следващите месеци обаче се наля и имаше надежда, че ще се грижи за себе си и е започнала да се възстановява. Сега близо две години след раждането тя е окончателно съсипана и няма никакъв живец в нея, което е видно за всички.   

 

Не само колегите й в театъра се тревожат, но и близките й, които не смеят да повдигнат темата. Те осъзнават, че Радина плаща солена цена за връзката си с Деян Донков.

 

„Тази любов е токсична, но те вече са семейство, никой не цели да ги раздели, не можем да се месим, с вързани ръце сме“, признава наскоро бащата на Радина – художникът Христо Кърджилов. 

 

От стрес дъщеря му вече почти не консумирала нормална храна. Понякога хапвала малко плодове или бърза закуска на крак. През останалото време я карала основно на цигари, а вечер и на алкохол.

 

Вкъщи Донков бил нетърпим, веднъж заради настроенията си в двете крайности, втори път заради сцените си на ревност спрямо нея. Радина е свикнала на тях, но изглежда тялото й крещи, че трябва да прекрати този тормоз.

 

Откакто е майка, силите й са взели да я напускат, и е като изцедена покрай професионалните ангажименти, които съчетава с отглеждането на сина си. През последните месеци усърдно се говори, че по ирония на съдбата самият Донков, който все обвинява Радина, че флиртува, й изневерява с по-млада актриса. 

 

Това допълнително си казало думата и тя вече не знаела как да продължи напред с него. „Скоро може да започне да губи роли, ако така неглижира женственото си излъчване, тя е като сянка, само си спомнете как изглеждаше в „Стъклен дом“, преди Донков да й вземе здравето!“, коментират я в артистичните среди.      

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Уди Алън
преди 10 месеца
-4
Това че играла в някой сериал не е прави артистка .....а участничка в сериал....мисля че времената и слава и дойде в повече....и почна да имитира Джоли....несполучливо....същото се отнася и за мъжа и блед имитатор на Киану ...облича се като него но е супер грозен ....!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Леле милата ужас
преди 10 месеца
0
Много гадно дано се орърве от Деян той само и изневерява..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Enigma
преди 10 месеца
-1
Gorkoto momiche zashto blizkitevi ne q spasiha ot deqn ne razbrah texi roditeli
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени