Рени след 2 години без връзка: О-о-о, как ми се иска да има мъж до мен!

3631
06 Май 2018, 11:13


Рени вече пребори разочарованието, в което тънеше след проваления си брак с Борис Пилософ, и лъчезарната усмивка отново грее на лицето й, видя HotArena. При една от последните си медийни изяви певицата, която има двама сина от вече бившия си мъж, за пореден път сподели за трудния период след развода, но и подчерта, че днес се чувства по-добре от всякога.

Рени е съумяла да възроди кариерата си, която навремето заряза, за да се отдаде на семейството си. Освен това успешно съчетава работата с майчинството. Единствено й тежи липсата на мъжка ласка и опора в живота й. Въпреки очакванията, че след горчивия си опит се е отказала от любовта, певицата се надява скоро да срещне половинката си. 

„О-о, как ми се иска да имам мъж до мен, но нямам! Много е трудно, особено човек с моята професия… Плашат се дори да ме заговорят”, сподели Рени и допълни, че е абсолютно готова за ново начало. Проблемът е, че повечето мъже били нерешителни и плашливи, особено когато имат насреща си силна жена. „А пък аз смятам, че съм силна, защото се справям с доста неща и ситуации в живота си, започнах от нулата и и въпреки всичко се справям. А мъжете се плашат от такива решителни жени. Не виждам защо! Аз нямам нищо против дори да има по-слаб мъж до мен. Важни са любовта, отношението, човек да те кара да се усмихваш, да се чувстваш добре и свободен, да не те ограничава”, казва тя. 

Тъкмо това бил един проблемите в брака й. Рени живя със синовете си дълги години в Израел по настояване на бившия си мъж, а когато се завърна, животът й се преобърна. Оказа се разведена и без пукната пара. Още тогава се говореше, че при раздялата е изгубила всички спестявания и имоти, с които се бе сдобила, благодарение на успешната си фолк кариера до преди да се омъжи. „От този брак получих само двете ми деца. Обикновено жените лъжат мъжете и им взимат всичко, но при мен се получи обратното. Какво да се прави - съдба!”, признава изпълнителката на „Като птица”.
Допълнителен удар Рени получила от някои свои уж близки приятели, които я изоставили в най-тежкия й период. Предателството им било доста болезнено за певицата, но пък и повод да отсее не искрените хора от тези, които държат на нея и я подкрепят.

„Имам чувството, че съм била като омагьосана”, казва Рени за проваления си брак. Така или иначе този период е отминал и днес тя отново е стъпила на краката си: „И съм наистина щастлива и вече доволна от живота, които имам”. Остава само да намери любовта. Рени не губи надежда, макар да подчертава колко е сложно, тъй като критерият й се качва с годините, пише "Уикенд".  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дядо Курчо
преди 9 месеца
0
Рени, ако е само заради секса ползвай вибратор. Ако е за пари заработвай ги както много други пропаднали жени. Ако искаш да те пишат в сайтовете измисли нещо по-разумно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени