Резил! Фики вдигна сватба за стотици хиляди, а се стиска за...паркиране

4396
21 Октомври 2017, 09:55


Ден след пищната си и разточителна сватба, младоженецът Фики Стораро набързо бе приземен в действителността, научи HotArena.


Изпълнителят, чиято сватба в сряда се превърна в събитието на годината, още на следващия ден разбра, че и животът като женен човек не е лишен от типично битови проблеми. Жълтото Камаро на Фики, с което пори родните пътища, бе част от сватбения конвой. А на следващия ден осъмна със скоба в синхрон с боята на една от гумите!


Вероятно колата е била зарязана след купона до зори на платено паркомясто, защото не е имало и един трезвен, който да я прибере в гаража. А на сутринта служителите от "Паркинги и гаражи" се израдвали, че денят им ще започне ссъс скоба и солена глоба. Дано Стораро-младши е скатал някой лев, за да си плати за нарушението. Срамота само, че на фона наподобно парадиране с възможности изпълнителят не е успял да бъде примерен гражданин, пише "България днес".

Това не е първият случай, в който Фики гази законите. Той не веднъж е бил засичан да паркира лъскавото си и доста скъпо возило на паркингите на моловете точно върху местата за инвалиди...

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Преди 1 година
0
NAAAAAAAAAAA SAPUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNN
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени