Шеф Петров псувал екипа на „На кафе”

2153
17 Септември 2017, 14:00


Шеф Петров проявил кибритлийския си нрав и в предаването „На кафе”. Разбира се, не пред камерите, но пък това не попречи на водещата Гала и репортерката Зайнеб да разкажат за случката по време на коментирането на „ВИП Брадър”. Когато онзи ден стигнаха до визитката на кулинаря, Зайнеб изтъкна, че е коректно да се сподели въпросното му участие в „На кафе”.

„Той си позволи към някои дами от нашия екип да се държи не особено кавалерски”, отсече Зейнеб. Гала я прекъсна, за да разясни: „Не само не кавалерски, а и доста грубиянски, абсолютно неоправдано!”.

Преди време шеф Петров гостувал в „На кафе”, за да приготви няколко ястия, които зрителите да могат да изпробват вкъщи. В крайна сметка обаче готвенето трябвало да завърши на запис, което особено го ядосало. Неуспешни били опитите на дамите от екипа да му разяснят, че няма как да отменят другите теми и гости в предаването, за да завърши той ястията си на живо. По-късно пък шеф Петров побеснял от факта, че записът с кулинарните му шедьоври не се излъчил още на следващия ден. И тогава влязъл в пререкания с екипа на предаването.

Споделяйки за неприятната случка онзи ден, Гала разясни, че темите „На кафе” се планират доста напред във времето и било невъзможно да кажат на вече поканен гост да не идва във въпросния ден и час, защото ще излъчват запис. В крайна сметка показали на зрителите цялото гостуване на шеф Петров, от което в „На кафе” все още им горчи.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Komentar
Преди 1 година
-3
Сигурен съм, че си го е заслужил олигофренския екип на Галя, та там работят само тъпи кокошки-подмазвачки на Кремена Халваям фемили и ко, какво очаквате хахах ужас...аз само като й чуя дразнещия глас на тая Галя и онази Зинеп и получавам позиви за посещение на двете нули хахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Komentar
Преди 1 година
0
Да поясня, не съм роднина на този световно неизвестен шеф, просто знам за каква мазнньоч и простотия иде реч в такива предавания, които даже станаха и семейни, понеже никой не пуска кокала на младите и талантливи хора, които също искат да се изявяват в ефира.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени