Шеф Петров ридае във „ВИП Брадър“! Готов е да се откаже от детето си (Драматични подробности)

3055
30 Септември 2017, 13:00


Поредна драма в Къщата на "ВИП брадър". Замислено като Къща на любовта, трета седмица това денонощно наблюдавано място е всичко друго, но не и кътче, раздаващо обич. Съквартирантите, всеки ВИП и всеки с претенциите си, намираха непрекъснато повод за междуличностни кавги. Най-гласовит сред тях бе шеф Петров. Зрителите, следящи риалити сагата, помнят неговите жестоки скандали с Мария, Антон, Енджи Касабие, дори с доскоро приближената до него Мегз. Не остана съквартирант, пощаден от острия му език (и среден пръст).

След поредната задача, при която съквартирантите бяха разделени на два воинстващи лагера, спечелилият отбор бе награден с вкусна вечеря. Победените трябваше да се примирят със сухари и вода. Шеф Петров, който се оказа на страната на отбора-победител, се прояви в неочаквана светлина. Той поиска среща с Биг брадър и направи неподозирано предложение.

Пред всевиждащото око на камерите Боби Петров се разплака и заяви, че е готов да се откаже от среща с детето си, като в замяна помоли Биг брадър да разреши на "наказаните" да се присъединят към вкусните пици, доставени в Къщата за победителите.

"Обичам ги всичките. Те заслужават това. Те бяха по-добрият отбор, воюваха мъжки", нареждаше през сълзи топ готвачът.

Запитан от Биг брадър дали се срамува от себе си до този момент и какви свои комплекси би посочил, той отговори: "Моите комплекси ли... Те се виждат отстрани. Те са като любовта. Последният човек, който вижда комплексите си, е този, който ги притежава", заяви Петров.

Молбата му бе удовлетворена, но Биг брадър му даде задача - обет за мълчание. "Това е сделка, Боби. Нямаш право да говориш до второ нареждане", заяви Биг брадър.


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Още нещо
Преди 1 година
0
Не гледам това клозетно предаване (справка проф. Вучков). Готвачи, певачки, шивачки...не са представителна извадка на обществото и няма нужда да ги наричате VIP. Има много по-стойностни хора, от които може да се научи нещо! Но нали целта е опростачване до дупка? И затова ви се плаща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
Преди 1 година
-1
Стратегия преди номинации! Мазен циргаджия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени