Слави стана перничанин, вижте защо смени адресната си регистрация

3154
11 Февруари 2018, 12:00


Слави Трифонов вече е жител на Перник. Водещият на шоуто по Би Ти Ви наскоро е сменил адресната си регистрация, научи HotArena.

През отминалата есен Трифонов най-после се нанесе в имението си в пернишкото село Кладница, което се строи от 3 години. Тузарският имот на Дългия бе построен от пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, като малцината гостували в дома на шоумена чистосърдечно разправят, че къщата му е без аналог в страната. Сред екстрите в имението на Слави изпъква частния киносалон, който е излязъл почти 1 милион лева.

В края на миналата година, след като имотът се сдобил с акт 16 и с всички необходими книжа за законно обитаване, Слави Трифонов е променил адресната си регистрация в общината в Перник. „Дойде лично, с документ за самоличност, с удостоверение за раждане и с документ за собственост на къщата в Кладница. Сега вече е жител на Перник”, доволни са от новия виден съгражданин от общината в миньорския град.

По груби изчисления шжумен №1 е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си. Къщата е със застроена площ от близо 1200 квадратни метра, разполага със собствен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали са изцяло внос от Германия.
Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара,  а гледката от имението му е наистина смайваща – разкрива се в цялата си красота и величие планина Витоша. Барбекю, модерен фитнес салон, зелени площи и много дървета и редки растителни видове намират своето място в просторния двор на Трифонов, описват не без завист пернишкия му дом негови съседи, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени