Стоян Алексиев го удари на молба: Дайте ми работа, издържам млада любовница! (Остана без роли театъра)

2231
18 Май 2018, 15:00


Стоян Алексиев напоследък е хукнал като цветарка да чука по вратите на режисьори и продуценти в отчаяно търсене на работа, научи HotArena.

 

Палавият театрал съвсем не се срамувал и напълно откровено споделял, че има спешна нужда от доходи, тъй като издържа млада любовница в лицето на Ивана Бобойчева, одумват го в гилдията, писа „Таблоид“.Димитър Митовски, Евтим Милошев и Иван Тонев са пропищели от денонощните обаждания на екранния професор Генадиев, който ги редува през няколко часа с опявания да го включат в някоя от хитовите си продукции, пък било то за съвсем скромна роля. Притесненията от негативния имидж, който си спечели актьорът в последно време обаче карали продуцентите са се цупят на кандидатурата му. 


Актьорът го закъса с финикийските знаци, след като бе пенсиониран от Народния театър „Иван Вазов“ веднага щом навърши нужната възраст – 66 години. Шефът на първата ни трупа Мариус Донкин не пожела да коментира действието, като се оправда с голямата си заетост. За никого обаче не е тайна, че зад действията му прозира скандалното поведение на Алексиев. 


Стоян бе заснет папараци да рови в гащите на младата актриса Ивана Бобойчева пред Народния театър през лятото на миналата година. Тогава шефът му Мариус Донкин изрази публично възмущение от колегата и скандалното му поведение. 


Не искам да коментирам личната част от скандала – всеки си носи отговорността пред семейството и приятелите си. Но случаят трябва да бъде разгледан и от обществена гледна точка. Специално артистите в нашия театър трябва да бъдат пример за всички. В този смисъл няма как да не съм огорчен“, коментира Донкин по адрес на звездата от „Откраднат живот“. След личен разговор с Алексиев двамата стигнали до решението за пенсионирането на актьора. 


Продължавам да играя, разбира се, на хонорар. Свободен артист съм“, бе лаконичен Стоян Алексиев. Според колегите му звездата от докторския сериал обаче бил сериозно притеснен, тъй като няма постоянни доходи, а обслужва, освен младата си любовница, и солиден кредит. 


Такъв е животът“, философски обяснява Алексиев, който продължава да движи с Ивана Бобойчева, въпреки че е официално женен за съпругата си Надежда. Актьорът има четири деца и пет внучета, с които казва, че е изключително щастлив. А нищо чудно скоро да го видим и в ролята на татко за пореден път.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hristia
преди 8 месеца
-1
Не мога да разбера българите!Всеки мъж има любовница и лъже жена си,а те са се хванале за този мъж и всички го съдат и плюят!Погледнете си първо вашите мъже българки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Извратеняк
преди 8 месеца
0
...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени