Стоян Алексиев спря да се вижда с младата палавница, но си пишат тайни SMS-и и се чуват! Хлътнал е до уши, а тя го върти на малкия си пръст

1180
01 Септември 2017, 15:00


След публичния резил, който преживя заради младата си любовница Ивана Бобойчева, актьорът Стоян Алексиев е решил да се кротне, научи HotArena.

 

Посраменият д-р Генадиев от сериала „Откраднат живот” се скри за известно време в Родопите, но вече се е завърнал в столицата, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”.

 

Онзи ден  66-годишният донжуан прекара близо час пред Народния театър, затворен в автомобила си. Той пращаше съобщение след съобщение на някого и беше видимо изнервен  от отговорите, които получаваше. Ясно бе, че си пише с някой особено близък на сърцето. В артистичните среди се шушука, че в момента Алексиев е замразил отношенията си с младата Ивана, за да не дава поводи за нови клюки и сега двамата общували единствено чрез тайни есемеси и кратки обаждания. И било въпрос на време да започнат да се виждат отново...

 

Амбициозната млада актриса нямала намерение толкова лесно да се отказва от любовника си и непрекъснато търсела вниманието му, макар и по телефона.

 

Говори се, че екранният д-р Генадиев наистина бил хлътнал по любовницата си, а тя се възползвала максимално от увлечението му по нея. Според запознати Бобойчева отдавна чакала удобен момент да насочи прожекторите към себе си и дори се появиха предположения, че те я поръчителят на скандалните папарашки снимки.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени