Стоянка Мутафова: Адриана не ме е обрала!

1049
08 Януари 2018, 12:13Лъжа е, че съдя Адриана Андреева, че ме е обрала. Никога не съм я обвинявала! Това изобщо не е вярно. Истината е, че малко преди да тръгнем на турне в САЩ, организаторката извади визи от посолството, купи билетите, а в последния момент колежката се отказа.  Защо, не ме касае”. Това заяви Стоянка Мутафова по повод слуховете, че съди колежката си, научи HotArena.


Тя се оказа замесена в сложен конфликт, в който бе намесено и името на актрисата Адриана Андреева. Тя заяви, че Госпожа Стихийно бедствие я обвинява в какво ли не–в обира, който й се случи миналата година, както и за изречени обиди, които силно я засегнали.

Няма такова нещо, никога не съм си позволявала обидни квалификации към колежки, особено към Адриана, която познавам от години.
Това, че я съдят, е заради пропуснати ползи на организаторката на турнето. Аз нямам нищо общо с това”, каза още Стоянка.Според нея, ако бе постъпила като Николай Атанасов–Шуши и е участвала в турнето, нямало да се стигне до ситуация, в която да я съдят.


„Тогава дъщеря ми Муки добре, че намери Ирен Кривошиева, която замести бързо Адриана, иначе щяха да я съдят за много повече пари, ако турнето се бе провалило заради нея”, категорична е актрисата.

От своя страна Адриана Андреева обясни, че не иска повече да говори по темата и не смята да се обяснява на никого за нищо.


Аз продължавам да твърдя, че съм на антидепресанти и ми е много трудно да преглътна това, че Муки ме нарече „кърлеж”, който се е впил в майка й.

И самата тя знае, че не е така. От това ме заболя най-много, не от друго. Другото ще мине и ще замине, но нашето приятелство вече няма да е същото”, каза Андреева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени