Супер СКАНДАЛ! Галена завижда на Емануела, врътна й интрига с уникални ботуши!

12710
22 Октомври 2017, 13:21


Сън не лови Галена от завист по колежката й от Пайнер Емануела, видя HotArena.

Смядовката завъртя елементарна интрига в дъното на която се оказаха.... ботуши. Преди дни Галенчето пусна в Инстрагам фото на крачета обути в уникален модел чепици, а фенове й написаха, че те стрували 37 000 лв.

Проверка на HotArena обаче показа, че това модно бижу е собственост на.... Емануела. Тя се изфука с ботушите седмица по-рано в поредица от снимки и дори ги снима в най-новия си клип. Цената им не е 37 000 лв, а точно 8000 евро.

Според наша информация, след като Галена видяла чепиците започнала да се тресе в зверска завист. Заради високата им стойност обаче не можела да си ги купи. Публична тайна в чалга средите е, че тя е фалирала. Гардеробът и е основно под наем или взима дрешки с големи намаления от преценени мухлясали колекции. За него се грижи стилистът Добри.

Освен, че си присвоява, макар и само на снимки ботуши, които не са нейни, Галена прави и съвсем реални криминални кражби. Наскоро чалгарката беше обвинена от дизайнерката Паулина Крушкина, че е откраднал колело за 3000 лв.

Чалга дивата, която се изфука, че е снимала последния си клип в дискотека в Монако, в която често ходи  световноизвестния дизайнер Филип Плейн, не си е уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина, която изработи прословутото колело с камъни "Сваровски", чиито педали върти във въпросното видео.
"Така или иначе, то е мое произведение и парите, вложени в него, също са мои. Галена обаче отказа да ми го върне и вместо това обикаля с колелото по участия, използвайки го като атракция, и то безплатна", гневи се с право дизайнерката.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени