Светльо Иванов пословично разсеян (Журналистът постоянно забравя нещо)

1059
08 Октомври 2017, 14:00


Водещият на предаването „120 минути” по Би Ти Ви Светослав Иванов е пословично разсеян, видя HotArena.


Доказват го и снимките, които папараците на „Уикенд” му направиха преди броени дни. От кадрите се вижда как журналистът моли от улицата свой колега да му метне от прозореца на нюзрума забравена кутия с цигари. 


Едва излязъл от сградата на телевизията, Иванов запали папироса и жадно засмука дим от нея. След още две-три дръпвания той се сети, че е забравил резервната си кутия цигари на бюрото си и звънна по джиесема на колега. „Хайде да ми я метнеш през прозореца, аз съм отдолу и ще я поема. Завий я в пликче, което да омекоти удара”, даде инструкции тв звездата.  Поръчката беше изпълнена веднага и от един от джамовете полетя найлонова торба, която водещият хвана ловко с ръце.   


Запасен с тютюн за следващите няколко часа, Светльо пое с бодра крачка към къщи. Пътьом той мина през кошче за боклук, където старателно угаси и хвърли фаса си. Популярният журналист много внимава да не замърсява столичните улици и градинки с угарките си, защото е лице на медията, инициирала кампанията „Да изчистим България заедно”.   


За това колко отнесен е Иванов, неведнъж е алармирала и съпругата му Вяра Деянова. „Дано някой ден той да не забрави и дъщеря ни Йоана някъде”, споделяла е госпожата пред приятелското си обкръжение.


Водещият на „120 минути” редовно тръгвал от къщи или от службата без връзката си с ключове. Случвало се и да поеме към летището без самолетен билет и паспорта си. Веднъж пък изял шарените топчетата на ароматизатор за въздух, защото ги объркал с желирани бонбони. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени