Тайният любовник на Миглена Ангелова – женен с 2 деца! След 4 развода, мадам „Искрено и лично” разби още едно семейство

4157
30 Октомври 2017, 13:06


И на 52 години мъжемелачката Миглена Ангелова, която има 4 брака, 4 развода и 4 деца от трима мъже, не се кротва. Последната изцепка на Мадам „Искрено и лично” на любовния фронт, е страстна афера с женен мъж, доста по-млад от нея, научи HotArena. 9 години по-младия от нея бизнесмен Кузман Примджанов е баща на две невръсни деца – момче и момиче, но това явно не е пречка на тв звездата да го оплете в мрежите си.

При старта на сеирджийското риалити „ВИП брадър” Миглена, която от дъжд на вятър влиза в ролята на ко водещ на Ники Кънчев, се похвали уж между другото, че за пореден път е влюбена. „Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост, защото любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва”, сподели със зрителите на Нова телeвизия поредното си любовно увлечение Ангелова. Известната с многобройни любовни завоевания тв водеща не разкри името на поредната си голяма любов. Тя само загатна инициалите му – „вълнува ме един мъж К. П., на него посветих и книгата си”, пише "Таблоид".

Оказва се, че мистериозността, в която го забули Миглена, е съвсем основателна. 43-годишният бизнесмен не живеел със законната си съпруга, но продължавал да се грижи за двете им деца. Примджанов се опасявал, че връзката му с мъжеловката Миглена, която вече е баба на 4-годишно внуче, може да се отрази пагубно върху отношенията му с децата и съпругата му. Затова влюбената като ученичка тв водеща му обещала, че ще запази в тайна извънбрачната им връзка.

Лавсторито на палавата дама в червено и любовника й започнало през лятото на морето. Фурията от Русе отмаряла в апартамента си в Свети Влас, където пишела книгата, посветена на миналогодишното й участие във „ВИП Брадър”, в което стана всенародна любимка. В същия курорт съдбата отвела и Кузман. Срещнали се на светско парти. Миглена веднага хвърлила око на заможния бохем и в началото хал-хабер си нямала, че е сериозно женен. В знак на признателност, че бизнесменът се е превърнал в нейна муза, Ангелова му посветила книгата и на първата страница от творбата изписала посвещение. „На К. П. – моето вдъхновение, моята сила, моята слабост”, гласи любовното послание.

Жененият мъж дори присъствал на  премиерата на книгата, който цяла вечер се спотайвал в компанията на нейни приятелки. На вечерята след събитието Кузман се намърдал на мястото до Миглена и така на всички присъстващи им станало ясно кой е мистериозният К. П. от посвещението. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мив
Преди 1 година
0
Той трябва да е много зле, за да се хване с миризливия боклук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
Преди 1 година
0
да бе да. кой тъпак ще си зареже семейството за някаква злобна дърта лелка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
Преди 1 година
0
да бе да. кой тъпак ще си зареже семейството за някаква злобна дърта лелка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
BOJE
Преди 1 година
-1
bokluk grozen durt...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени