ТОП 7 на миските–страшилища в България

7223
22 Ноември 2017, 13:24


Цунами от жлъч и гавра заля България, след като Мис България стана Тамара Георгиева. За броени часове новата миска бе определена за „Баба Яга“ и десетки поискаха нов избор. Представяме ви 7-те най-скандални и хулени миски през годините. Не само от „Мис България“, но и от всякакви „Мис“ конкурси.

Габриела Радославова, или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото нещо, което се забелязва в нея. Тя сам признава,ч е е увеличавала два пъти устата си, като е доволна от начина, по който изглежда.

Гентиана Халити Мис еротичен модел 2012, не крие интервенциите в устните и гърдите си. За тях тя е броила близо 15 бона. Не можем да твърдим колко успешно се е превърнала в красавица.

Въпреки че не може да се похвали с най-нежните чери, победителката от „Мис Силикон“ 2009г., Катрин Вачева е една от най-търсените моделки. Тя е споделяла, че би спечелила „Мис България“, стига да си е вдигала краката по-често.

Мис България 2009 Антония Петрова си спечели освен титлата и прякора Мис Крокодил. Именно перничанката даде повод за размисъл дали у нас конкурсите за красота не са платени и нагласени.

Със сигурност Теди Велинова е намерила покровител в лицето на съпруга си, пластичния хирург д-р Енчев. Велинова успя да пребори конкуренцията в конкурса за най-красиви топ модели през 2003г., но мнозина са на съвсем друго мнение.

Екзотичната Джулиана Гани също не може да се похвали с обичта на публиката. Въпреки че печели редица конкурси, включително и „Мис Силикон“ 2013, обществото категорично отрича този вид красота.

Най-скандална със сигурност е Анита Мейзер. Мургавата варненака бе нападната от цяла България, след като бе обявена за "Мисис България“ 2014. Мейзер бе нападната и заради изключително несъразмерното си лице.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:D
преди 11 месеца
-1
първото място е безспорно ;D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жена
преди 11 месеца
-9
Антония Петрова е красавица, на фона на останалите страшилища. В действителност е хубава жена, ако не се беше държала провокативно около конкурса, никой нямаше да я напада.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 11 месеца
-2
Кроки, ти ли си? :)
Оня
преди 11 месеца
0
Пропунсали сте онова видинско плашило - Боряна незнам си коя. И тя е епичен киликандзер :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
преди 11 месеца
-6
Пропуснахте ИВАЙЛА БАКАЛОВА- беше хем грозница,хем проста хем с голям дефект в говора. е към момента е коренно различна в съотвествие със придобитото самочуствие-идващо от парите на Вълка/Затова всички миски ,чалгарки и бръмчалки вече бързат да раждат деца-за да бъдат финансово обезпечени до края но живота си /
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени