Във „Фермата“: Владо Николов победи в дуел, но реши да напусне шоуто

1172
08 Октомври 2017, 23:00


След драматичен дуел с много обрати във „Фермата“ волейболната легенда Владо Николов реши да напусне риалитито, разбра HotArena.


Малко след като победи селския ерген Яни от Козлец, капитанът обяви неочакваното си решение да му преотстъпи победата си.


„На мен 100 000 лева няма да ми променят живота, но с тях Яни ще сбъдне мечтата си за 1000 кошера“, обясни шампионът.


По време на дуела Яни показа завидни умения и успя да победи Владо в цели две битки. Николов обаче буквално го отнесе на първата игра, в която двамата трябваше да бутат дървено съоръжение, докато не се докопат до флагче зад противника си.


След първия безуспешен опит, в който Владо мина като парен локомотив по трасето, за майтап в играта се включи и водещият Андрей. Той не можа да помогне по никакъв начин на Яни, въпреки че и двамата бутаха срещу Николов. Спортистът успя да ги задържи за 3 минути, с което победи двама мъже наведнъж. Малко след обявяването на резултата той хвърли бомба, че е решил доброволно да напусне риалитито, в което бил щастлив от първата до последната минута. Владо Николов обясни, че опонента му Яни е стойностен човек и трябва да получи урок по позитивно мислене заради геройската борба.


„Искам да повярва в доброто. Неговите умения са ценни за фермата, а аз съм спортист. Аз го победих, но той е човекът, който трябва да продължи“, обясни победителят в дуела.


Яни не спря да плаче след благородния жест и тотално изгуби ума и дума, когато Владо му подари якето си на „Левски“.


Личните причини също изиграли роля за решението на Владо, сподели по-късно той. „Семейството ми има нужда от мен, докато аз се забавлявам. И докато аз съм щастлив тук и сега повече от 20 човека ме чакат в „Левски“,  за да продължим с подготовката на волейболния отбор“, заяви Николов преди да си тръгне под аплодисментите и скандиранията на останалите фермери. „Това е прецедент, не се е случвало и няма да се случи никога повече, но ние уважаваме волята ти“, заявиха водещите.


Днес трябва да стане ясно и дали Яни ще получи правото да остане на мястото на победителя Владо Николов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими Петкова
Преди 1 година
0
Изключителен Владо.Винаги сме го харесвали цялото семейство но сега разбрахме и какъв прекрасен Човек е Малко хора в България могат да покажат такива качества като него.Евала.Семейството му също е прекрасна.От все сърце им желаем много здраве и щастие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени