Вики Терзийска изненада с признание: Отгледахме дъщеря си сами, заедно с мъжа си

12946
11 Ноември 2017, 13:45


Чаровната бивша вокалистка на "Мастило" н настояща майка и съпруга Вики Терзийска разкри за трудностите по време на майчинството си. Тя дари живот на прекрасната Маргарита навръх Великден миналата година. Сладураната вече е на година и половина, но не спира всеки ден да изненадва родителите си. На годинка и два месеца е казала първата си дума. Тя е била "Дъга".


Певицата често прибягва до своя албум с детски песнички "Маргаритка", който пуска на щерка си. Двете си се гледат неотлъчно от първия ден. В последните месеци, обаче, малката девойка е започнала да посещава и ясла. За майка й е много важно от колкото се може по-рано да зпаочне да контактува с връстници. А и самата Вики така има възможност да се върне към своите си дела.


Днес Терзийска гледа много по-трезво на ролята на майка. Убедена е, че ако има второ дете, ще й бъде доста по-лесно. Изпитвала е остра нужда от помощ и подкрепа в първите четири месеца след раждането. Заради това често е изпадала в нелепи ситуации и паника. Просто от незнание.

Днес семейството е щастливо и прекарва повече време заедно. Лятото е преминало в много съвместни пътувания. Вики споделя съз задоволство, че дъщеря й е наследила пътешественическия дух на своите родители. А дали е наследила и таланта на Терзийска, още е рано да се каже. На прощъпалника си Маргарита е хванала китарата, пише "24 часа".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 11 месеца
0
Хората си гледат децата доста по-дълго време, а пък тази за година и половина си отгледала нейното! Браво - запишете я в Гинес да се радва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 11 месеца
0
На година и половина не е отглеждане, да не е пълнолетна та - отгледах.... Ще кажеш че е била в ситуация по-различна от другите майки, особено със съпруг милионер едва ли е изпитала много от трудностите в отглеждането на дете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хиндо
преди 11 месеца
0
Къде е гледала сама детето? Постоянно пускаше снимки от тузарски курорти. Не заблуждавай, Вики!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени