Владо Николов се научи да дои

654
04 Октомври 2017, 22:00


Волейболният шампион Владо Николов едва ли е предполагал, че животът ще му поднесе крава, която да дои.


Тази вечер обаче елитният спортист показа завидни заложби в тази работа във „Фермата“. При влизането си в хитовото риалити той се уплаши от кравата Васка, която не му даде да я докосне при първия мъжки дуел и Владо загуби от футболиста Алек в тази дисциплина.


След като беше пратен за ратай обаче, най-добрият диагонал в света, хвана цаката на сложното общуване с Васка и тя даде доволно количество мляко. Под вещото ръководство на дресьорката на кучета – водачи Елена, Николов разби всичките си страхове от доенето и установи, че е важно как говориш на Васка.


„Кравата се успокоява, когато слуша гласа на този, който я дои. Аз мисля, че е важен тонът. А и жените оценяват кавалера в мен“, пошегува се с новите си познания фермерът-волейболист.


Преди това звездата Николов изрина обора на опърничавата Васка и заяви, че срамна работа няма. Владо дори сподели, че изпражненията не са му никакъв проблем.


„Не се оплаквам, не е много по-различно от това да сменяш памперси, а аз в последните години натрупах сериозен опит“, сравни бащинските неволи с оборските капитанът.


Тази вечер Божидара Бакалова прати Николов на дуел и той ще се бори за оцеляване във „Фермата“ предстоящата неделя. Кого ще избере за съперник най-силният мъж в риалитито, ще стане ясно утре.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени