Военни щерки излизат на дуел във „Фермата“

1182
21 Септември 2017, 22:00


Ожесточен женски дуел се очертава в неделя във „Фермата“, след като македонката Диана призова на битка Ивона, видя HotArena.


Оказа се, че и двете са дъщери на военни, а сеирджиите доволно потриват ръце от предстоящия сблъсък на коравите дами, възпитавани от бащи под пагон. Бащата на  Диана е бивш офицер от сръбската армия, а този на Ивона – военен летец.


„Играта ще ми е лесна, ще те разбия“, закани се македонката. Диана обясни, че изборът й е логичен понеже и останалите участници се дразнели от непрекъснатото философстване на Ивона. Това не изненада търновката, която вече си беше събрала багажа за ратайския бряг, където да прекара една нощ с конкурентката си. Тя дори потренира в цепене на дърва още преди да бъде посочена.


„Оцелявам във всяка ситуация, не сте ме виждали в действие. Тази битка ще се помни“, прие хвърлената ръкавица Ивона. Тя вече си спечели врагове сред фермерите и повечето открито скочиха, че искат Диана да остане.


Всички обаче признаха, че пилотската щерка е доста подготвена. Веднага след като разбрала, че ще влезе във „Фермата“ Ивона изгледала всички битки от предишните сезони и имала стратегия за всяка от тях.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени