Волен и Деница на меден месец в Италия, ще работят за още деца

919
30 Септември 2017, 11:00


Волен Сидеров и Деница Гаджева най-после станаха съпруг и съпруга пред закона и Бога след 5-годишна връзка, видя HotArena. Най-красивата атакистка не може да се нарадва, че е г-жа Сидерова, след като взе фамилията на съпруга си на изискана церемония в неделя в популярния столичен ресторант „Къщата с часовника”.

След пищната сватба, младоженците стегнаха куфарите за меден месец в Италия. Те заминават за италианската провинция в четвъртък. Макар и само за седмица, двойката ще отседне на гости на приятелка и ще се порадва на романтиката в държавата на влюбените. Освен че ще разгледат предварително набелязани уникални храмове, Сидеров ще повози жена си на гондола във Венеция, което двамата отдавна планирали, но изчакваха да го направят като истинско семейство, пише "Таблоид".

Волен и Деница сияеха от щастие в празничния дена, а политическият елит на държавата и приятелите им едва се побраха в заведението, запазено само за тях. Волен и Деница се венчаха в любимата им стара софийска църква „ Св. Св. Кирил и Методи” от отец Методи, който кръсти малкия Волен. После си размениха брачни клетви и подписаха под специално направена арка в самия ресторант. Кумовете – бившия шеф на петролната компания „Елпида” Димитър Савов и съпругата му пък обсипаха с подаръци и благопожелания младоженците и поддържаха страхотно настроение на тържеството.

Гостите не спряха да танцуват до зори, екзалтирани от хитовете на топзвездите на естрадата ни Васил Найденов и Васил Петров, Тони Димитрова и Силвия Кацарова. Младоженците също се повеселиха на дансинга заедно с артистичния си и чаровен наследник и си обещаха да имат още деца. „Няма да спра дотук, бих искал да имам и момиче”, призна Сидеров пред приятелите си. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 10 месеца
-1
Волене, курво-о-о . . . Волене, курво-о-о . . .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени