Заплаха „Внимавай, затворниче!“ взриви „Фермата“

3037
26 Октомври 2017, 22:00


Брутален скандал във „Фермата“ се разрази заради заплаха за разправа извън предаването. Страстите се разгоряха между Виолета и дърводелеца Станислав след реплика на вдовицата към бившия затворник, който е лежал за наркотрафик преди години.

Виолета подклади бунта на жените срещу мръсотийките, които мъжете си говорят по време на вечеря, а Станислав избухна, че щял да говори каквото си поиска.

“Ако си пияна, изтрезней и говори тогава. Ти коя си за да ми казваш? Аз също не искам да те гледам – грозна си ми и неприятна. Мишка!“, избухна Горския. Чашата обаче преля, след като вдовицата го върна към криминалното му минало и го заплаши с разправа.

„Внимавай, че не е само фермата, затворниче“, изсъска му вдовицата, с което взриви дърводелеца и той не пести обиди и квалификации по неин адрес. „Знаеш ли такива като тебе колко са ме заплашвали, че ще ми режат уши, неща, и още съм жив. Ако те захапем, ще полудееш“, закани се и той.

По-късно бившият полицай, осъден по дело за наркотрафик, обясни, че не му пречи да го наричат затворник. „Но защо е нужно да ме нарича така. Това момиче е пепелянка – подла, долна, злослови“, обясни на юристката Дарина Станислав. Преди ден той  разказа, че лежал 7 месеца в затвора, защото бил натопен от собственика на заведението, което взел под наем.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени